RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Lite imponerende kjerringmote

(Stella Pictures)
Sist oppdatert:
Sarah Jessica Parker har gitt ut sin første kleskolleksjon «Bitten». Side2 er langt ifra imponert.

(SIDE2): Sarah Jessica Parker debuterer som klesdesigner, og har nå gitt ut sin første kolleksjon «Bitten» på butikken Steve and Barry i New York. Alle klærne skal ligge på en pris under 20 dollar - og blir dermed billigere enn de fleste.

Se hva jentene i Side2 mener om kolleksjonen her.

Trine Rasmussen:
- Jeg ville definitivt ikke brukt mye energi på å lete etter mine favoritter i Sarah Jessica Parkers nye kolleksjon. De stripete singletene har jeg sett hundre ganger før hos alle kjedebutikkene som finnes i Oslo. En hvit kortarmet skjorte er ikke akkurat noe trendplagg, røde sko med kilehæl gikk nok av jenter rundt med i fjor sommer, og lakkbeltet høyt i livet har vært mote de siste to årene. Sex og singelliv-stjernen ble for alvor kjent for sin kule stil gjennom TV-serien, men har kanskje ikke klart å henge helt med siden? Jeg hadde bare forventet noe mer nytt fra deg, Parker! Disse klærne er ikke verdt mer enn de koster.

Helle Nilsen:
- Dette minner mest om kjedelig kjerringmote. Typisk USA å komme litt i bakevja motemessig, men jeg hadde jo forventet mer fra en «trendguru» som Sarah Jessica Parker. Eller kanskje dette bare beviser at hun ikke har stilsansen inne og trenger personlig stylist for å se kul ut. En blanding mellom GAP og Vivikes synes jeg dette ser ut som, og er vel i det kjedeligste og klassiske laget selv for en avdanka skuespillerinne fra en av tidenes mest populære serier, men også en av de dårligste etter min mening. Her kan du sikkert finne noen helt ok basisklær, men spennende er det definitivt ikke.

Guro Holmene:
- Nå ble jeg skuffa! Sarah Jessica Parker er jo alltid så kult kledt, så lanserer hun den kjipeste kolleksjonen. Stripete singleter finnes i alle butikker, og formløse «linbukser» er heller ikke særlig fint, synes jeg. Kort olajakke er dessuten noe av det styggeste jeg vet om! Farger og mønster generelt i Jessica Parkers kolleksjon er heller ikke imponerende. Det er blast og kjedelig. Det ser dessuten ut som om plaggene har veldig tynt stoff og sitter trolig lite pent på kroppen. Her er det ikke noe som vi ikke har sett fra før!

Se flere bilder fra kleslanseringen lenger ned

Les mer om mote her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere