*Nettavisen* Nyheter.

- Loppebitt og puppeinfeksjon

EKKELT: For Ida var det ikke bare bare å leve livet i varme Mexico uten mulighet for et bad. Foto: Camilla Flaatten (Side2)

- Det var absolutt ille der nede, sier Paradise-Ida. Les også: Lå med eksens bestekammerat - Skulle gjerne vært sammen med Ida

10.03.09 12:30

(SIDE2): Men det aller beste for en av de nyeste realitykjendisene i Norge var å få bade i løpet av oppholdet «Paradise Hotel» i Acapulco i Mexico.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Infeksjon
Da det ble infeksjon i de nye silikonpupper Ida hadde kostet på seg rett før reisen nedover, kunne hun ikke bade på et av de aller flotteste stedene i verden.

- Det var skikkelig ille, for jeg elsker å bade, så da jeg endelig fikk lov var det utrolig godt å få kastet seg i vannet, sier hun, og legger til at hun var til legesjekk daglig for å holde et øye med infeksjonen.

Men det verste var ikke infeksjonen i puppene - på hotellet fikk deltakerne lopper.

- Det var fuglelopper og det var utrolig mye fugler rundt hotellet. Det var skikkelig kvalmt og ubehagelig, følte meg helt knekjørt, sier Ida til Side2 mens hun grøsser. Foruten loppene så skryter hun veldig av det svært så luksuriøse hotellet deltakerne bor på.

Ingen venninner
Ida forteller videre at hun ikke akkurat ble venner med de andre jentene som var med.

- Jeg trodde jeg hadde venner der nede og en jeg kunne stole på, men jeg fikk en smell rett i trynet. Det er visst sånt som skjer på Paradise Hotel, sier hun.

Etter at 21-åringen, som jobber som glamourmodell, kom hjem har hun vært sliten.

- Jeg har vært litt furten og lei egentlig, veldig slitsomt med mye presse og masse greier, men nå går det bedre. Jeg gleder meg til å se serien på TV og står for alt som skjer der, så jeg er ikke redd for det.

Ida traff igjen ekssamboeren Rune Gammelsether (25) under innspillingen og det ble ikke dramafritt.

Les mer her:- Skulle gjerne vært sammen med Ida

Få de siste kjendisnyhetene på SMS. Send SLADDER START til 1930.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.