*Nettavisen* Nyheter.

- Løsnet skudd mot hus

Politiet ønsker tips etter to episoder i samme nabolag.

15.08.14 14:40

To ganger i løpet av sommeren ble det ifølge politiet avfyrt skudd mot to hus i Ørmelen i Verdal kommune i Nord-Trøndelag.

Politiet har på bakgrunn av dette satt i gang etterforskning, og ønsker nå tips i saken.

Ingen personer skal ha blitt skadd som følge av skuddene, men hendelsene har skapt utrygghet i området.

Politiet fikk kjennskap til skuddløsningene da de fikk melding om at det hadde blitt avfyrt et skudd mot den ene boligen natt til 28. juli i år. Skuddet hadde gått gjennom et vindu og en innervegg. En person skal ifølge politiet ha status som mistenkt, men saken er ikke oppklart.

Underveis i etterforskningen av saken kom det fram opplysninger om at også et annet hus i nabolaget hadde blitt utsatt for det samme. Dette skal ha skjedd en gang i juni eller juli i år.

Politiet vet foreløpig ikke om det er noen sammenheng mellom de to sakene, men de mener det er grunn for videre etterforskning av hendelsene, skriver politiet i Verdal i en pressemelding. Også i denne saken har en person status som mistenkt, men heller ikke her vurderer politiet saken som oppklart.

- Politiet ser meget alvorlig på begge hendelsene og vil forsøke å forebygge nye lignende hendelser. Politiet ønsker av den grunn tips fra publikum for å kunne oppklare sakene, skriver de i pressemeldingen.

Har du tips i saken kan du kontakte politiet i Nord-Trøndelag på telefon 02800 eller e-post: post.nord-trondelag@politiet.no, eller ved oppmøte på Verdal lensmannskontor.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.