RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Lover å stille Abdulhak for retten

Foto: Enterprise News & Pictures
Sist oppdatert:
Britisk politi sier de vil ta Farouk Abdulhak, uansett hvor lang tid det tar.

Etterforskerne som har jobbet med drapet på norske Martine Vik Magnussen (23), lover å ikke gi opp i å få fatt i den antatt drapsmannen, Farouk Abdulhak (22).

- Slike saker tar umåtelig lang tid, men de er der alltid. De vil alltid være der. Vi vil hente Abdulhak tilbake og stille han for retten, sier sjefetterforsker Richard Ambose til BBC.co.uk.

Flyktet til far
Martine ble funnet drept i kjelleren i bygget der Abdulhak hadde leilighet i London, 16. mars 2008. Hun ble sist sett sammen med Abdulhak 14. mars, som hun studerte sammen med ved Regent's Business School, etter at flere studenter og venner hadde vært på den trendy nattklubben Mayfair Maddox samme kveld.

Milliardærsønnen Abdulhak er siktet i saken, men flyktet til Jemen få timer etter drapet. Han bor nå i skjul hos sin far.

Storbritannia har ingen utleveringsavtale med landet. Farouk er satt på listen over Storbritannias mest etterlyste personer, og det er utstedt en arrestordre.

Veldig engasjement
Drapet på Vik Magnussen har ført til et veldig engasjement her hjemme. For tre uker siden deltok flere tusen i et fakkeltog for å minnes Martine og for at myndighetenes press på Jemen skal opprettholdes.

Les: – Fantastisk norsk folkesjel

Les også: - Rettferdigheten vil skje fyllest

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere