RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Løper for lite og jobber for dårlig

Vålerenga 2 tapte 2-4 mot Kjelsås. – Vi rykker ned om vi spiller like dårlig mot Hasle/Løren neste helg, sier VIF-treneren.

Av Ole Martin Grønset

Vålerengas rekruttlag kunne sikret plassen i andredivisjon med seier mot Kjelsås i Vallhall lørdag. VIF 2 ledet to ganger, men sprakk i andreomgang og tapte til slutt 2-4. Dermed må det mobiliseres for fullt mot allerede nedrykksklare Hasle/løren neste lørdag.

- Vi startet greit, men jeg syns det var en veldig veldig dårlig kamp, om det ikke er årsverste, så er det ikke så veldig langt unna og det er veldig tungt. Det er veldig skuffende at vi presterer så dårlig når vi var i posisjon til å sikre plassen i divisjonen, sier Vålerenga-trener Aleksander Olsen til vif-fotball.no.

- Vi må ha fokus på oss selv og vi må ha fokus på å gjøre ting betydelig bedre enn vi gjør i dag, vi kan ikke akseptere de prestasjonene vi har i dag, vi løper altfor lite, gjør altfor mange personlige feil og får for enkle balltap. Det som tar oss i andre omgang er at vi gir bort altfor enkle mål på enkle feil, samtidig som spillerne løper for lite og jobber for dårlig, det er bare å beklage, dette er en skam, fortsetter Olsen.

Artikkelen fortsetter under bildet

Åpnet best

Vålerenga-rekruttene åpnet imidlertid friskt hjemme i Vallhall og allerede etter seks minutters spill satt Adnan Haidar fart fremover og banket ballen i mål fra rundt 20 meter.

Etter scoringen tok Kjelsås mer over kampen og de produserte flere gode sjanser, men de måtte vente til like før pause før de fikk sin utligning. Kjelsås fikk frispark drøye 20 meter fra målet til Vålerenga, og frisparket ble banket rett i mål, helt nede ved stolperoten.

Sett ut i fra sjanser og spill var det kanskje ikke så ufortjent at lagene gikk til pause med stillingen 1-1.

2-1 ble 2-4

Vålerenga rekruttene åpnet andre omgang like friskt som den første og allerede etter fire minutters spill var Vålerenga-rekruttene i ledelsen igjen. Chuma Anene fosset fremover og spilte fri Shola Akinyemi som ikke gjorde noen feil alene med keeper og la på til 2-1.

Bare minutter senere slo Kjelsås tilbake igjen, Kjelsås spiller Martin Sandell fintet seg fri i Vålerengas felt og satte inn 2-2 helt nede i hjørnet bak Kongshavn.

Etter 64 minutters spill viste Kjelsås frem gode kombinasjoner og regelrett spilte seg igjennom et passivt VIF-forsvar og Sandell var nok en gang frempå og sendte Kjelsås i ledelsen for første gang i kampen.

Bare minutter senere viste Kjelsås at de var langt piggere enn Vålerenga i dag da de nok en gang utnyttet et passivt VIF-forsvar og gikk opp til 2-4, og den siste lille piffen gikk ut av et for dagen veldig slapt Vålerenga lag.

Alt avgjøres lørdag

Dermed venter en meget avgjørende kamp borte mot Hasle/Løren førstkommende lørdag. Tabellnabo Harstad tapte mot Ørn Horten og er to poeng bak Vålerenga, men med mye dårligere målforskjell.

- Vi har en matchball til, nå må vi bare glemme denne kampen her. Vi må vinne mot Hasle/Løren for å overleve, så enkelt er det. Vi må bruke all vår energi på en god treningsuke og slå tilbake, og så er det viktig at vi virkelig bretter opp ermene, for presterer vi sånn som dette neste lørdag så taper vi der og da går vi ned, avslutter Olsen.

Vålerenga 2 – Kjelsås 2-4 (1-1)
Vallhall Arena, 15.10.11, Fair Play ligaen avd.4.

Mål: 1-0 Adnan Haidar (6), 1-1 Endre Olav Osnes (45), 2-1 Shola Akinyemi (49), 2-2 Martin Sandell (52), 2-3 Sandell (63), 2-4 Mads Nilsen Knedal (65)

Vålerengas lag: Gudmund Taksdal Kongshavn - Dawda Leigh, Aleksander Solli, Benjamin Dahl Hagen, Lars Vincent Andersen - Nicolai Næss (kpt) - Kamer Qaka (Shola Akinyemi fra 45), Adnan Haidar - Chuma Anene, Shåresh Ahmadi (Jibril Bojang fra 69), Ghayas Zahid (Ahmed El-Amrani fra 45)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere