RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Løsnet skudd mot hus

Sist oppdatert:
Politiet ønsker tips etter to episoder i samme nabolag.

To ganger i løpet av sommeren ble det ifølge politiet avfyrt skudd mot to hus i Ørmelen i Verdal kommune i Nord-Trøndelag.

Politiet har på bakgrunn av dette satt i gang etterforskning, og ønsker nå tips i saken.

Ingen personer skal ha blitt skadd som følge av skuddene, men hendelsene har skapt utrygghet i området.

Politiet fikk kjennskap til skuddløsningene da de fikk melding om at det hadde blitt avfyrt et skudd mot den ene boligen natt til 28. juli i år. Skuddet hadde gått gjennom et vindu og en innervegg. En person skal ifølge politiet ha status som mistenkt, men saken er ikke oppklart.

Underveis i etterforskningen av saken kom det fram opplysninger om at også et annet hus i nabolaget hadde blitt utsatt for det samme. Dette skal ha skjedd en gang i juni eller juli i år.

Politiet vet foreløpig ikke om det er noen sammenheng mellom de to sakene, men de mener det er grunn for videre etterforskning av hendelsene, skriver politiet i Verdal i en pressemelding. Også i denne saken har en person status som mistenkt, men heller ikke her vurderer politiet saken som oppklart.

- Politiet ser meget alvorlig på begge hendelsene og vil forsøke å forebygge nye lignende hendelser. Politiet ønsker av den grunn tips fra publikum for å kunne oppklare sakene, skriver de i pressemeldingen.

Har du tips i saken kan du kontakte politiet i Nord-Trøndelag på telefon 02800 eller e-post: post.nord-trondelag@politiet.no, eller ved oppmøte på Verdal lensmannskontor.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere