RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Lurt å ta vare på sjansen

Sist oppdatert:
Tor Ole Skullerud forventer et motivert Vålerenga og spillere som vil vise seg fram mot Brann på søndag.

I utgangspunktet kan kampen om åttendeplassen i Tippeligaen virke som en kamp uten betydning.

- Verken Brann eller vi har veldig mye å spille for på søndag. Derfor vil den mentale motivasjonen være det som kan avgjøre en i utgangspunktet jevn affære. Det laget som mobiliserer nok vinner denne kampen, sier Skullerud til vif-fotball.no.

- Personlig har jeg i alle fall veldig lyst på å levere en seier på Ullevaal i årets siste kamp. Det forventer jeg at vi har alle mann som bidrar i morgen.

God test
Om bare en uke avsluttes sesongen med årets høydepunkt, cupfinalen mot Stabæk.

- For oss som skal spille en cupfinale om en uke, er denne kampen en viktig og fin test. Det er i aller høyeste grad konkurranse om plassene i laget vårt om dagen, sier han.

- Vi er nødt til å ha spillere på banen i morgen, og neste søndag, som er i form og som viser det. Derfor forventer jeg at alle går på banen mot Brann for å vise seg fram.

Forrige seriekamp, 2-6 tapet borte mot Stabæk, var ingen morsom affære for noen i Vålerenga. Den kampen blir det viktig å legge bak seg.

- Vi skal riste av oss det flaue vi holdt på med på Nadderud forrige søndag. Det siste vi selv, og ikke minst omgivelsene våre husker fra Tippeligaen 2008, burde ikke være noe som minner om det vi opplevde på Nadderud. Det bør være noen som har lyst å revansjere det vi viste sist.

Det blir en naturlig endring på Vålerengas lag mot Brann, all den tid Kjetil Wæhler soner karantene og er skadet. Erik Hagen tar hans plass. Skullerud varsler flere endringer.

- Det blir noen forandringer fra forrige kamp. Noen får sjansen nå og den er det lurt å ta vare på om man ønsker å være med å spille cupfinale neste helg.

- Møtet mot Brann er også viktig for oss foran cupfinalen. Vi ønsker en god opplevelse inn mot den kampen, og vi ønsker å sette et godt punktum på årets Tippeliga-sesong, avslutter Skullerud.

Vålerengas tropp mot Brann: 1 Troy Perkins, 30 Øyvind Bolthof, 3 Allan K. Jepsen, 4 André Muri, 5 Erik Hagen, 6 Freddy dos Santos, 7 Daniel Fredheim Holm, 8 Martin Andresen, 9 Jørgen Jalland, 10 Lars Iver Strand, 11 Morten Berre, 14 Bengt Sæternes, 21 Luton Shelton, 22 Ronny Johnsen, 25 Mohammed Abdellaoue, 26 Bojan Zajic, 28 Harmeet Singh, 31 Amin Nouri

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere