RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Løy om Farmen-sex

Sist oppdatert:
Farmen-Ida forteller det du ikke får se på tv.

(YEYE): Ida Holmen (26) fra Vikhammer har siden starten av mars vært med i realityprogrammet Farmen på TV2. I et videointervju etter innspillingen motsier hun sine meddeltagere når det gjelder hvem som har hatt sex under oppholdet.

Av de totalt fire utfordrerne som prøvde seg som deltagere i Farmen på TV2 er Ida Holmen (26) fra Vikhammer den eneste gjenværende. Holmen har gjort en rekke avslørende intervjuer med Tacky.no, der hun blant annet navngir personer som angivelig skal ha hatt sex under innspillingen av programmet og at hun har løyet om sex i Farmen.

Ikke noe problem å være kåt
- Da jeg kom inn i Farmen hadde jeg noen små forhåpninger om at det kunne være en søt gutt der inne. Det var det absolutt ikke. Det var Hugo, Torkel og Geir Ove. Jeg kan ikke akkurat si at Hugo er min type. Det var ikke noe stort problem å være kåt i Farmen, for det var ingen ting som passet.

Les også
Farmen-deltaker måtte rømme landet

Kunne alltid ha sex på Farmen
Ida Holmen forteller åpenhjertig i sitt videointervju at det stort sett var fritt fram for deltagerne å ha sex i Farmen mens innspillingen pågikk. Om ikke det var nok navngir hun også flere meddeltagere som angivelig skal ha gjort nettopp det.

- Dessuten kunne en alltid gå i høyet når en ville. Geir Ove og Ann Kristin har nok med 100 prosent sikkerhet rulla rundt i høyet, uttaler Holmen.

- Hadde ikke sex på Farmen
Deltakerne Geir-Ove og Ann Kristin har på sin side nylig uttalt det motsatte:

- Folk må tro hva de vil om vårt forhold der inne, men jeg kan si det en gang for alle: Vi hadde ikke sex på Farmen, sier hun til Se og Hør.

Les hele artikkelen her:
- Vi hadde ikke sex på Farmen

Sammenligner seg med Rune Rudberg
- Jeg hadde en diskusjon med de andre deltagerne der vi satt og tullet litt om ting og tang som skjer der hjemme. Vet ikke helt hva som skjedde, men jeg fikk det for meg at jeg skulle si at jeg har hatt sex med tre hundre stykker, litt sånn Rune Rudberg-opplegg. Det som skjedde var at noe jeg trodde var mellom oss den kvelden utviklet seg. Etter hvert hadde jeg faktisk hatt sex med fire tusen stykker.

- Folk snakker dritt om meg uansett, så hvorfor ikke gi dem litt mer dritt å snakke om?

Tacky.no har gjort en rekke eksklusive intervjuer med Holmen. I disse får du ferske hemmeligheter på løpende bånd, blant annet om hvem hun hatet mest, hvem som hadde sex i Farmen og hva slags spillopper hun fant på.

Tidligere intervju:
Farmen-deltaker måtte rømme landet

www.tacky.no/snowboard/video/vis_video.asp?id=73877 (quicktime)
www.tacky.no/snowboard/video/vis_video.asp?id=73878 (windows media video)

Siste fra Yeye
Dette ser du på TV i påsken
1990: Hva husker du fra 90-tallet?
Madcon i nytt game-show

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere