- Må få litt mer tid

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

Foreløpig har matchvinner Espen Hoff status som superreserve for Lyn, men sportsdirektør Torgeir Bjarmann tror ikke det vil vedvare.

24.04.06 10:39

HTML EMBED

MOLDE STADION (TV2 Nettavisen): - Nei, absolutt ikke, han kommer helt sikkert til å få mer spilletid etterhvert, men vi må gi ham litt mer tid til å bli kjent med klubben og miljøet, sier en tilfreds Bjarmann til TV 2 Nettavisen.

- Jeg er godt fornøyd med å vinne med med ett mål mot Molde, dette var en real arbeidsseier, legger han til.

Langt fra toppformen
Bjarmann er glad for tabelltopp og sju poeng, men han mener at laget fremdeles har mye å gå på.

- Vi matcher Molde på fysikken, men vi er for upresise i pasningsspillet. Så sju poeng så langt uten å være i nærheten av toppformen er absolutt godkjent, sier han.

Målscorer Espen Hoff selv er kledelig beskjeden, og ikke så opptatt av at kampen snudde i Lyns favør da han kom på banen i andre omgang, etter at Molde hadde dominert spillet i første omgang.

- Vi gjorde egentlig ingen taktiske endringer etter pausen, men det er ofte slik at kommer det et mål så snur det kampen, mener han.

Forberedt på Friend
Lyn-trener Henning Berg legger ikke skjul på at de hadde forberedt seg spesielt på å møte Moldes spiss Rob Friend.

- Jeg synes vi klarte oss bra i forsvar, til tross for at vi spilte mot Rob Friend som jo går for 15 millioner til Heerenveen. Men presisjonen i pasningene sitter ikke, uten at jeg helt vet hvorfor. Og Stian Ohr fikk til tider litt for fritt spillerom på kanten, påpeker Berg, som i likhet med Bjarmann mener at Lyn har et stykke igjen til toppnivå.

- Middels start
For Moldes del var stemningen etter kampen litt mer laber, men trener Arild Stavrum er ikke alt for motløs tross hjemmetap.

- Fire poeng på tre kamper er en middels start på sesongen for vår del. I dag kunne det ha vippet begge veier, det var ikke direkte ufortjent at Lyn vant, men det kunne like gjerne gått vår vei, mener Stavrum, som etter Lyns scoring sendte en mann ekstra fram i angrep.

- Vi burde ha gått til pause med ledelse, og da scoringen kom ble kampen snudd opp-ned, og vi måtte gamble litt for å få en utligning, og da ble det mye frem og tilbake. Mot slutten av kampen var vi nær ved å score ved flere anledninger, mener Stavrum.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.