*Nettavisen* Nyheter.

- Må gå i oss selv

Vålerenga skal stoppe en dårlig trend mot Strømsgodset.

02.08.09 16:49

Vålerenga har fire serietap på rad, samt tapet mot PAOK på torsdag, med seg i bagasjen før bortemøtet med Strømsgodset på søndag.

- I morgen må vi brette opp ermene skikkelig og sørge for at vi er så gode at vi vinner. Vi kan ikke snakke om marginer og brente sjanser lengre. Når man har tapt fire seriekamper på rad, er det ikke tilfeldig, sier hovedtrener Tor Ole Skullerud til vif-fotball.no etter lørdagens trening.

- Før denne kampen har vi ikke snakket om hva som har vært bra, selv om vi har tapt. Et tap er et tap og det må vi gjøre noe med. Mot Strømsgodset forventer jeg at alle spillerne går skikkelig i seg selv og tenker på hva de selv må gjøre for at vi skal snu dette. Det må være innstillinga til alle spillerne i morgen.

Kunstgresspillere

Søndagens kamp spilles på kunstgress og derfor trente Vålerenga på samme underlag lørdag.

- Vi gleder oss til å spille på kunstgress og synes det er morsomt. Vi har spilt flere gode kamper på den typen underlag og har flere kunstgresspillere som passer bra på den typen underlag i stallen vår, sier Skullerud.

Som kjent har Vålerenga noen utfordringer i forhold til skader og karantener i forsvarsleddet.

- Sånn er det. Skader og karantener er en del av gamet. Vi skulle selvfølgelig gjerne hatt alle tilgjengelige, men når vi er i situasjonen vi er i får vi bare løse det og leve med det.

- Med noen ute betyr det at andre får sjansen. Da får de ta den på søndag, avslutter Skullerud.

Debut og comeback?

Luton Shelton er tilbake fra låneoppholdet i Aalborg og er igjen spilleklar for Vålerenga. Han kan gjøre comeback i Vålerenga-drakta mot Strømsgodset. Innleide Andreas Nordvik er også i troppen og kan få sin VIF-debut på søndag.

Vålerengas tropp: 1 Troy Perkins, 30 Gudmund Taksdal Kongshavn, 3 Andreas Nordvik, 8 Martin Andresen, 9 Mario Roberto Martínez, 11 Morten Berre, 14 Bengt Sæternes, 17 Mohammed Fellah, 18 Juan Fuenmayor, 19 Dawda Leigh, 21 Luton Shelton, 23 Kristofer Hæstad, 25 Mohammed Abdellaoue, 26 Bojan Zajic, 28 Harmeet Singh, 31 Kristian Brix, 33 Amin Nouri

Strømsgodsets tropp: Adam Larsen Kwarasey, Lars Ivar Moldskred, Glenn Andersen, Kim André Madsen, Samir Fazlagic, Alexander Aas, Marius Boldt, Joel Riddez, Komlan Amewou, Fredrik Nordkvelle, Alfred Sankoh, Fredrik Winsnes, Øyvind Storflor, Stian Ohr, Ola Kamara, Marcus Pedersen, Mattias Andersson, Muhamed Keita.

Klikk på bildet for å forstørre.

Annonsebilag