*Nettavisen* Nyheter.

- Må ha flaks for å vinne

Chris Moneymaker er imponert over nivået i europeisk poker.

27.10.06 00:01

Amerikaneren, som mange gir æren for oppblomstringen til pokerspillet, er denne uka i Dublin i forbindelse med European Poker Tour.

Verdensmester
Moneymaker vant VM i 2003, og inspirerte med den overraskende seieren - og ikke minst sitt utrolig passende navn - flere millioner amerikanere til å smake på det spennende kortspillet.

Takket være European Poker Tour har Moneymaker fått erfaring med europeisk poker, som har rykte på seg for å være svært aggressiv.

Aggressivt
I et radiointervju med Sverre Krogh Sundbø fra The Norsemen fortalte amerikaneren om nivået på europeisk pokerspillere.

- Det er blitt veldig aggressivt nå, på grunn av alle internettspillerne. Det er så mange gode spillere nå at du er nødt til å ha flaks for å vinne, sier Moneymaker til nettstedet norsemenpoker.com.

Han hadde imidlertid ikke flaks i Dublin. Allerede første dag røk Chris Moneymaker ut av turneringen.

Røk ut første dag
- Allerede på andre hånd fikk jeg kongepar mot essepar, og da var jeg nede i 1.700 sjetonger. Så kom jeg meg opp til 19.000 takket være en vill time, men en vill time den andre veien førte meg ned igjen, forteller den tidligere verdensmesteren.

- Til slutt hadde jeg bare 3.000 igjen, og da alle før meg hadde kastet seg, prøvde jeg å stjele potten av knappen, men møtte essepar. Men du vet, sånn er pokeren, konstaterer Moneymaker.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.