*Nettavisen* Nyheter.

- Må ha klikket for dommeren

Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix

TV 2s ekspertkommentator Svein Mathisen var ikke mye enig i de fem gule kortene dommer Brage Sandmoen ga Start i mandagens kamp mot Brann.

- Jeg begriper ikke hvor dommeren var. Jeg så tre klare holdinger av Brann som ikke ga kort. Det må ha klikket for ham, sier Mathisen.

- Jeg ba dommeren gå hjem og se på kampvideoen. Det var ikke balanse i utdelingen. Tre av dem var rette, to var helt feil, sier Start-trener Tom Nordlie.

- Tabellen viser at vi ikke er et topplag, men med den gløden vi viser i dag, vil resultatene komme, sier Nordlie.

- Diger kul i hodet
Mathisen kan selvsagt ha vært noe farget av at hans sønn, Jesper Mathisen, fikk 23 knallharde minutter i eliteserien, mer enn de innhoppene han hadde til sammen i fjor.

- Jeg er glad han ikke fikk spille mer, så lite han har sovet og spist (på grunn av betennelse i en visdomstann, red.anm). Jeg synes kampen gikk bra. Men akkurat nå har han en diger kul i hodet etter kamp i boksen mot slutten. Men det gikk visst bra, sier en småbekymret far til TV 2 Nettavisen.

Han mener det bare er å glemme Start i vårsesongen, og ser mot høsten.

- Blir vondt å møte Start
- Med så mange skader, er det ikke å forvente annet enn at laget vil ligge i bunn. Jeg synes de viser mer kampvilje i dag enn tidligere. Dette er en ekstrem situasjon, som vil bare. Men så kommer spillerne tilbake. Det kommer til å bli vondt å møte Start til høsten, mener Mathisen.

Publikum har ropt på unge Magnus Ask Mikkelsen, som spiller på G19-landslaget og har en strålende utvikling.

- Det blir for tøft å debutere under slike forhold, men to slike kraftige midtstoppere som Brann har. Jeg mener Nordlie gjorde helt riktige valg, sier Mathisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag