RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: GIUSEPPE CACACE (AFP)

- Mafiaen rigget sexskandalen

Sist oppdatert:
Hevder mafiaen ville hevne seg på Silvio Berlusconi.

Et medlem i Silvio Berlusconis koalisjonsregjering hevder den italienske mafiaen har rigget til hele sexskandalen rundt statsministeren. Motivet skal være regjeringens harde linje mot mafiaen, skriver The Times.

- Jeg mener alt sammen er iscenesatt av mafiaen, sier Umberto Bossi, som leder et av regjeringspartiene.

- Vi har innført veldig strenge lover mot mafiaen, legger han til.

Berlusconi er under hardt press etter at det kom fram beskyldninger om at han har hyret inn luksusprostituerte til sine fester.

- Jeg har allerede sagt til Berlusconi: «Være på vakt fordi mafiaen er involvert i dette; Mafiaen organiserer prostitusjon.» Jeg er overbevist om at mafiaen har organisert denne saken, sier han.

Berlusconi innrømmet for første gang torsdag at forretningsmannen Giampaolo Tarantini hadde tatt med seg vakre kvinner til flere fester. Men benektet at han noensinne betalte for sex.

Tarantini er under etterforskning for forbrytelser tilknyttet narkotika og prostitusjon. Fredag fortalte han aktoratet at han fryktet for sitt liv etter å ha oppgitt en rekke navn som angivelig er involvert i flere drap.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere