RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Målet er å rekke seriestarten

Sist oppdatert:
- Mohammed Fellah er med mer og mer på trening, sier medisinsk koordinator Eirik Bjærke.

Vålerenga har slitt litt med skader i vinter, og fortsatt er en del spillere ute av full trening. Men heldigvis er det også lyspunkter. Mohammed Fellah har nesten ikke trent fotball med laget i vinter men sikter seg nå inn mot seriestarten.

- Fellah er med mer og mer på trening og ting ser bra ut. Nå er det viktig at vi holder oss til planen og tar en gradvis økning i treningsmengden, sier medisinsk koordinator Eirik Bjærke til vif-fotball.no.

- Målet nå er at han skal rekke seriestarten.

Også Fegor Ogude har vært ute med skade det meste av vinteren.

- Går alt etter planen er Fegor tilbake i full trening på mandag, sier Bjærke.

Berre rekker seriestarten

Morten Berre skadet skulderen under Vålerengas treningsleir i Tyrkia i slutten av februar, da han fikk en smell i den første kampen mot Lokomotiv Moskva.

- Morten trener nesten for fullt og står nå kun over fulle spillsekvenser. Hevelsen i skulderen har gått ned og området er stabilt. Seriestarten er det ingen fare med, sier Bjærke.

Nordvik mister seriestarten

Andreas Nordvik pådro seg en strekklignende skade i oppgjøret mot Dinamo Moskva i Tyrkia for halvannen uke siden. I dag fikk han svar på MR.

- Andreas har en liten rift i muskelen i baksiden lår og vi forventer at han er ute i to til tre uker, forklarer Bjærke.

Mot Lillestrøm fredag kom Mostafa Abdellaoue inn som innbytter etter pause, men i den første duellen fikk han en smell i kneet og ble byttet ut igjen etter en snau halvtime.

- Vi fikk også svar på MR på Mos i dag. Det er heldigvis ingen ødeleggelser på leddbånd eller på menisken. Mos vred kneet i duellen og fikk en hevelse rundt kneleddet. Han burde være i full trening igjen om minimum to uker, forklarer Bjærke.

Dawda Leigh og Sidoine Ossou skadet seg også mot Lillestrøm, og etter at begge tråkket over.

- Hevelsen i ankelen til Dawda har gått ned og ankelen er stabil. Han er i løpetrening igjen i morgen og deretter tar vi det dag for dag i forhold til smerter, sier Bjærke.

- Sidoine skal vi ta røntgenbilde av i morgen. Han har fortsatt en del smerter så vi må bare se an utviklingen, avslutter Bjærke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere