RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Mamma solgte jomfrudommen min da jeg var 12

Kambodsjanske Keo var vare 12 år da moren hennes solgre jomfrudommen hennes til en mektig politiker. (Illustrasjonsfoto)
Kambodsjanske Keo var vare 12 år da moren hennes solgre jomfrudommen hennes til en mektig politiker. (Illustrasjonsfoto) (Scanpix)
Sist oppdatert:
Ble tvunget til å være på et hotellrom i én uke mens han kom innom flere ganger om dagen for å voldta henne.

Kamodsjanske Keo var bare 12 år da moren hennes solgte jofrudommen hennes til en rik og mektig poltiker for å nedbetale sin avdøde manns gamblinggjeld.

Fem år senere snakker de to ut med Daily Mail om det forferdelige som skjedde.

- Kreditorene hans truet med vold da jeg ikke kunne betale. Gjelden ga meg frykt og bekymringer gjorde meg syk. Til slutt ga jeg etter, sier mamma Rotana (62) som tjente omtrent én dollar dagen i jobben sin. Det var ikke nok til å få endene til å møtes.

- Han var veldig brutal

Før transaksjonen kunne gjennomføres, ble Keo tatt med til en lege for å få verifisert at jomfruhinnen var intakt, en vanlig bekymring for potensielle jomfrukunder, fordi småjenter ofte får operert inn en kunstig jomfruhinne slik at de kan selges flere ganger.

- Deretter ble jeg hentet av mannen som kjøpte meg. Jeg var nødt til å være sammen med ham i én uke mens han voldtok meg mange ganger uten kondom sier Keo.

Hun ble tvunget til å være inne på hotellrommet i en hel uke og mannen kom på besøk flere ganger om dagen for å ha sex.

- Han var veldig brutal, sier hun og beskriver smerten som uutholdelig.

Etter at en uke var gått, hadde Keo flere rift og blåmerker på kroppen. Hun hadde store problemer med å gå og toalettbesøk i flere uker etterpå.

- Forlenger livet

Mannen som kjøpte henne, var en prominent politiker i Kambodsja, men de to ønsker ikke å fortelle hvem det er.

Vanligvis får familien om lag 1.500 dollar, eller rundt 9.000 kroner for å selge datterens jomfrudom. For mange i det fattige landet tilsvarer dette rundt fire årslønner, men i dette tilfellet var Rotana så desperat at hun godtok budet på 500 dollar.

Keos grufulle fortelling er ikke unik i Kambodsja. Hvert år selges tusenvis av jomfruer til rike og mektige menn på jakt etter seksuell nytelse og livsforlengelse. Ifølge eldgammel taoistisk overtro får du lengre liv dersom du har sex med en jomfru.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere