- Mange sender nakenbilder av seg selv

Foto: (Scanpix)

Den siste uken har tusenvis av ukjente menn sendt milliardærdatteren Gigi frierbrev.

28.09.12 22:46

Side2 skrev i går om Cecil Chao Sze-tsung som er villig til å bla opp 40 millioner pund til den som kan vinne datteren Gigi Chaos hjerte, og gjøre henne heterofil.

- Jeg bryr meg ikke om han er rik eller fattig. Det viktigste er at han er sjenerøs og snill, uttalte Sze-tsung til den engelske tabloiden Daily Mail.

Cecil Chao Sze-tsung er en av Hongkongs rikeste menn, og hevder selv at han har hatt 10.000 kjærester.

Tusenvis av frierbrev
Businesskvinnen Gigi Chao, som er åpent homofil og gift med en kvinne, forteller at hun har mottatt tusenvis av mail siden faren gikk ut offentlig og ba gifteklare mannfolk om å forsøke og omvende hennes seksuelle legning.

- Jeg bombarderes med henvendelser på Facebook, epost og Twitter. Det er latterlig. Jeg kan ikke sortere ut de seriøse forespørslene fra de mer halvhjertede. Mange sender meg nakenbilder av seg selv, sier hun til SkyNews og legger til:

- Jeg har til og med fått nakenbilde av en fyr som påstår han er «stand in» for George Clooney i alle nakenscenene i filmene hans.

Godt forhold til faren
33 år gamle Chao jobber til daglig som direktør i et av farens mange selskaper. Ifølge engelske aviser skal hun ha giftet seg kirkelig i Paris i mai, noe hun selv ikke ønsker å kommentere offentlig. Faren derimot, har gått ut i en av Kinas største aviser og fortalt at bryllupet aldri har funnet sted.

Til tross for de store ulikhetene mellom far og datter, er de fortsatt gode venner.

- Jeg har aldri vært sint i det hele tatt og må faktisk innrømme at jeg egentlig ble ganske rørt av påfunnet hans. På mange måter er dette pappas måte å si: « Min aller kjæreste datter, jeg elsker deg og du fortjener kun det beste», skal Chao sagt.

Datteren forteller at hun og faren står hverandre svært nær og at de møtes daglig.

- Jeg tror det største problemet hans er å akseptere at jeg er åpent homofil, sier den 33 år gamle businesskvinnen.

- God research
Om sin mange frierbrev og henvedelser har Chao følgende å si:

- Det virker som om mange har lagt mye jobb i frierbrevene. Flere har åpenbart gjort research, mens andre brev og e-poster faktisk er ganske poetiske.

Freierbrevene har strømmet inn fra hele verden. En franskmann skrev blant annet:

- Jeg er svært seriøs og til tross for at jeg er en mann, så tror jeg at jeg skal klare å gjøre denne lesbiske kvinnen fornøyd. Jeg er nemlig myk som en kvinne.

En annen tilbyr trekant med sin hushjelp. I et brev til faren skriver han:

- Jeg vil vinne din datters hjerte og gifte meg med henne. Sammen med min brasilianske hushjelp Marian, som også er en nydelig modell, skal jeg klare å omvende hennes legning.

Ønsker du kontakt med Gigi Chao?Her er hennes profil på Facebook.

MEST LEST PÅ NETTAVISEN:

Se video med Gigi Chao under:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.