RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Mann slått i hjel

Sist oppdatert:
Dramatisk hendelse i Troms.

En mann i førtiårene ble funnet slått i hjel i sitt hjem på Storslett i Nordreisa i Troms lørdag. En jevnaldrende mann har tilstått og ble pågrepet og siktet samme dag, men er nå løslatt.

Avdøde hadde hatt besøk natt til lørdag og fått juling av en annen mann. Han fikk legetilsyn, og politiet var på stedet for å avhøre de involverte. Noen timer senere ble han likevel funnet død av skadene, skriver Framtid i Nord.

– Mannen ble funnet død lørdag kveld etter at hjelpevergen ble bekymret og ikke fikk tak i ham på telefon. Vergen reiste derfor ut og fant da mannen død, opplyser regionlensmann Dag Roar Stangeland til NTB.

Mannen hadde blant annet indre blødninger, ifølge lensmannen. Politiet fikk melding om dødsfallet ved 18-tiden lørdag.

En mann ble pågrepet allerede lørdag morgen og siktet for vold. Senere på dagen ble siktelsen utvidet til legemsbeskadigelse med døden til følge. Han ble løslatt på nyttårsaften etter to døgn i politiets varetekt.

– Han har erkjent de faktiske forhold, at han har slått avdøde flere ganger, og vi betrakter saken som oppklart. Juristen i saken har ikke funnet grunn til å be om varetektsfengsling, sier Stangeland.

De involverte i saken tilhører rusmiljøet i Nordreisa, ifølge lensmannen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere