RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Shutterstock

- Mannen min så på andres pupper

Sist oppdatert:
Se de utrolige ferieklagene.

(SIDE2:) Ferie er til for å nytes, og heldigvis opplever de fleste å kose seg på ferie. Men ikke alle er like fornøyde. Noen ferierende er i overkant kravstore når det gjelder hva de kan forvente på ferien.

Reiseselskapet Thomas Cook og ABTA har plukket ut de 20 verste klagene de har fått og presentert dem på Telegraph.co.uk. Ifølge Aftenposten.no eies norske Ving av Thomas Cook.

Følte seg utilstrekkelig
På ferie skal man ha det godt med seg selv. Derfor ble en mann på bryllupsreise i Afrika misfornøyd da han så en elefant utenfor ferieboligen. Elefantens enorme penis gjorde nemlig at han følte seg utilstrekkelig.

En kvinne truet med å ringe politiet da personalet tvang henne til å holde seg på hotellrommet. Etter å ha sjekket saken nærmere, viste det seg at kvinnen hadde sett skiltet hvor det står «Do not disturb», som man skal henge utenfor døren hvis man ikke vil bli forstyrret. Hun misforsto dette da hun så skiltet på innsiden av døren og trodde det var hun som skulle holde seg rolig.

Strandferie virker fristende i disse tider, men noen blir ikke fornøyde uansett. En ferierende klaget til reiseselskapet om at stranden hadde for mye sand.

Mannen så bare på andre damer
Når det gjelder denne klagen er det strengt tatt heller ikke reiseselskapets skyld:

- Toppløs soling på stranden burde bli forbudt. Ferien ble ødelagt da mannen min brukte all tiden på å se på andre kvinner, skrev kona.

Et britisk par følte seg diskriminert etter en lang flyreise:

- Det tok oss ni timer å fly hjem fra Jamaica til England, det tok bare amerikanerne tre timer å fly hjem, klaget de.

Rommets skyld at hun ble gravid
At ferien kan gi uønskede resultater, klaget en sint kvinne over.

- Forloveden min og jeg hadde bedt om et rom med to senger, men i stedet fikk vi et rom med dobbeltseng. Nå mener vi at dere er ansvarlige for faktumet at jeg er gravid. Dette ville ikke ha skjedd hvis dere hadde gitt oss det rommet vi ba om, skrev hun.

Andre var redde for å føle seg uønsket på ferien:

- I brosjyren sto det: «Ingen frisører på hotellområdet». Vi er frisørlærlinger - vil det være ok hvis vi bor der? spurte de.

- Det er for mange spanske folk
Reiser man til Spania er det enkelte ting man er nødt til å ta for gitt. Det gjorde ikke denne gjesten:

- Det er for mange spanske folk. Resepsjonisten snakker spansk. Maten er spansk. Det er for mange utlendinger, skrev personen.

En annen gjest er irritert over maten i landet.

- På ferien min til Goa i India, var jeg sjokkert over å finne ut at nesten hver restaurant serverte karri. Jeg liker ikke krydret mat i det hele tatt, skrev den kresne gjesten.

Les flere festlige klager her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere