RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Markerte seg med P4-konsesjonen

Sist oppdatert:
Tidligere NJ-leder Olav Njaastad mener Valgerd Svarstad Haugland trengte P4-konsesjonen for å markere seg i mediepolitikken.

Tidligere leder for av Norsk Journalistlag, Olav Njaastad, søkte på «Svarstad Haugland og kirke» og gjorde tilsvarende med «Svarstad Haugland og medier» på nettet.

- På det første søket kom det 120 treff, på det andre tre, fortalte Njaastad på et seminar om radiokonsesjon-saken i går, i regi av Rådet for anvendt medieforskning.

Ifølge Dagsavisen mener Njaastad søket reflekterte at Svarstad Haugland i praksis var 97 prosent kirkeminister og tre prosent medieminister.

- Konsesjonssaken var en særdeles opportun sak for å markere seg selv og KrFs verdier. P4 har i sin arroganse aldri sett dette – i hvert fall ikke i forkant av tildelingen, sa Njaastad på seminaret.

- Som ivrig lytter av «Politisk kvarter» på P2 hver morgen, registrerte jeg gjennom hele høsten 2002 et gradvis økende press mot KrF om å markere seg sterkere, sa tidligere styreleder Stein Gauslaa i Kanal4 i går.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere