RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Mary er gravid

PÅ FILMFEST: Kronprinsesse Mary strålte på filmfest i København i helgen - nå hevder svensk presse at hun venter barn nummer tre.
PÅ FILMFEST: Kronprinsesse Mary strålte på filmfest i København i helgen - nå hevder svensk presse at hun venter barn nummer tre. (Scanpix)
Sist oppdatert:
Ukeblad tar bladet fra munnen - igjen.

(SIDE2): Bare uker etter at Svenske Damtidningen hevdet at kronprinsesse Mette-Marit (35) er gravid har de beveget seg sørover til Danmark og skriver nå at den danske kronprinsessen venter barn.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ryktet går...
I helgen var kronprinsesse Mary (36) og kronprins Frederik (40) til stede ved European Film Awards i København. Det var under det offisielle besøket kronprinsparet hadde i Thailand at de første ryktene begynte å svirre. Pressen mente da at de kunne se det på Marys kroppsholdning og på grunn av klærne hun bar.

Les også:Mary glitret på filmfest

Mye oppmerksomhet
Ifølge danske BT.dk, som siterer den svenske kongeblekka, skal Mary være sjalu på prinsesse Marie (32) som venter barn i mai.

Frederik skal ha vært veldig oppmerksom mot sin kone under besøket i Thailand, men det kan jo muligens også ha vært fordi urolighetene blusset opp for fullt mens paret var der nede. Mary skal ha holdt en beskyttende hånd over magen og hun drikker ikke alkohol - noe som fyrer ytterligere opp under ryktene om at hun venter barn nummer tre.

Les også:Velger et overraskende navn

Vil ha flere barn
Fra før av har hun og Frederik Christian (3) og Isabella (17 måneder), men ifølge den danske avisens hoffreporter Marianne Singer er det nok fortsatt kun løse rykter om de to får et lite søsken.

Singer forteller til avisen at Frederik og Mary har uttalt at de vil ha flere barn og at det ikke er usannsynlig at kronprinsessen faktisk kan være gravid.

- Mary er 36 år og har alderen til det. Men fremdeles er det kun hun og Frederik som vet om det er noe hold i ryktene, sier Singer til BT.dk.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere