RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Mass Effect 2» vårt beste spill til nå

Klar beskjed fra Bioware om sitt neste rollespill, «Mass Effect 2».

2010 starter med en aldri såliten spillbegivenhet for alle rollespillentusiaster. 28. januar er det klart for det prisbelønte utviklerhuset Biowares «Mass Effect 2».

Og Bioware selv er ikke i tvil om at oppfølgeren til 2007-suksessen er verdt ventetiden.

- Dette er den mørke, andre akten i «Mass Effect»-trilogien, og jeg virkelig utrolig spent. Kvaliteten er enestående, jeg er veldig stolt av gruppa bak spillet. Vi har forsterket intensiteten i skytedelen og vi har forsterket dybden og fyldigheten i rollespilldelen, sier medgrunnlegger i Bioware, Ray Muzyka, til nettsiden Gaming Nexus.

- Dette er det beste spillet fra Bioware til nå, fortsetter han.

Bioware slipper for tiden haugevis av informasjon om figurer og forbedringer i «Mass Effect 2» på spillets offisielle hjemmesider. Følg spillet på vår samleside «Mass Effect 2» for de beste bitene. I den foreløpig siste oppdateringen, fra 5. desember, slippes to nye bilder og en ny video som tar får seg ingeniørklassen samt våpenlageret i spillet. Se videoen nedenfor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere