RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Måtte hoppe fra altan

Sist oppdatert:
En 20-åring måtte hoppe utfor altanen da han midt på natten ble oppsøkt av tre personer med kniv.

To kvinner og en mann i 20-årene kom på døren til mannens leilighet på Laksevåg ved 03-tiden natt til søndag. En av de tre skal ha hatt en kniv i hånden.

Mannen skal ha blitt truet med kniven og ble så skremt at han måtte flykte ut den eneste mulige utgangen i leiligheten. Etter å ha hoppet utfor altanen, ringte han selv politiet.

- De tre mistenkte gjerningspersonene forlot da stedet. Ifølge politipatruljen som rykket ut til stedet, var 20-åringen noe uklar, men sa han ville inngi en anmeldelse senere, sier operasjonsleder Svein Bruarøy ved Hordaland politidistrikt til iBergen.no.

De fire involverte personene skal være bekjente av hverandre, men motivet for de angivelige truslene skal være ukjent ettersom 20-åringen oppga få opplysninger til politiet. Det skal ikke ha vært beruselse med i bildet og det er uvisst om de er kjennninger av politiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere