RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
McDonald`s
McDonald`s Foto: MAURITZ ANTIN (Scanpix)

- McDonalds gjorde meg til en prostituert

En tidligere prostituert kvinne mener McDonalds er skyld i at hun solgte sex.

(SIDE2:) McDonalds har fått skylda for folks fedme og usunne livsstil. Nå anklages hamburgerkjeden også for å ha fått en kvinne til å prostituere seg.

Truet av sjefen
Shelley Lynn fra Nevada var tidligere prostituert. Nå har hun anmeldt McDonalds, eksmannen og eksmannens firma for å ha fått henne til å selge sex, skriver HuffingtonPost.com.

Lynn jobbet på McDonalds på 1980-tallet. På den tiden eide Handleys firma den lokale McDonalds-restauranten - hvor Lynn jobbet. Det var han som ansatte henne, og tre år etter ansettelsen ble de et par.

Lav lønn
Men Lynn hadde dårlig betalt i jobben. Hamburgerkjeden ga dessuten de ansatte dårlige helseordninger, ingen frynsegoder og ingen mulighet til å stoppe sjefer som misbrukte makten sin. Alle disse punktene skal ha vært avgjørende for at hun ble prostituert.

Hun hevder også at eksmannen truet henne til prostitusjon. Dette skjedde etter at de ble sammen, mens han fortsatt var sjefen hennes.

Eksmannens krav til prostitusjon skal være et direkte resultat av at McDonalds ikke ga ham en god nok opplæring, skriver Courthousenews.com. Det er derfor delvis deres skyld, mener Lynn.

Courthousenews oppgir ingen dato for rettssaken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere