- Meldte meg på som hevn

Foto: Elisabeth Norheim (Side2)

Anna Westerman hadde fått nok av sin yngre kjæreste og meldte seg på «Ungkaren».

27.03.09 11:57

(SIDE2:) Svenske Anna hadde sine egne grunner til å melde seg på «Ungkaren 20 vs. 40».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Jeg drev å datet en fyr som er åtte år yngre enn meg, men han var så dårlig til å ringe meg, så da orket jeg ikke mer og meldte meg på, forteller Anna til Side2.

- Det var litt hevn, jeg var så lei av ham, sier hun.

Festet sammen
Anna og de andre ungkarskvinnene var samlet sammen med ungkaren selv, Jørgen Festervoll, til premierefest torsdag kveld. Her var det både champagne, stor gjensynsglede og gode historier.

Les mer: - Umulig å ikke såre noen

Elin Synnøve Bråthen (39) er en annen deltaker som hadde en litt spesiell grunn til å melde seg på.

Sa «yes»
- Jeg og en venninne hadde faktisk vært å sette «Yes Man» på kino, og bestemte oss for at vi skulle jammen også begynne å si ja til ting. Og så fikk jeg denne muligheten og måtte jo bare holde meg til mine egne nyttårsforsett, ler hun.

- Man kan ikke alltid være så feig og redd for å si ja til rare stunts, sier hun.

Holdt det skjult for faren
Natalie Berge (22) turte faktisk ikke å fortelle faren sin at hun skulle være med. Han er nemlig amerikansk, og hun var redd for at han skulle tro serien var lik den amerikanske versjonen.

- Den amerikanske er så nasty, så jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle fortelle at det absolutt ikke er så forferdelig, ler hun.

Se bildene fra festen nedenfor

- Han ringer hver søndag, så for et par uker siden ba jeg ham gå inn på TVNorge.no for å finne ut hva jeg drev med. Han sa bare «Oh My God». Også spøkte han med at jeg ikke lengre var datteren hans. Men nå har han lovet at han skal følge serien på internett, sier hun.

Trodde de var 20
I første episode kunne vi se at både 20-åringene og 40-åringene var rimelig kjepphøye i forhold til konkurransen fra den andre aldersgruppen, men Natalie kan avsløre at i hvert fall 20-åringene fikk seg et lite sjokk.

- Vi visste jo at det ikke var snakk om sofaslitere i kjerringklær, men da vi så dem tenkte vi først at det var en ny gruppe 20-åringer. Mange av de var utrolig spreke!

- De var i hvert fall ikke vanlige 40-åringer, stemmer Pia Håkegård i.

- Og jeg var litt overrasket over hvor hyggelige de var, forteller hun.

- Litt for prektig
Pia var en av dem som kanskje ikke klikket hundre prosent med Jørgen Festervoll fra første stund. Hun utfordret han til en øldrikkekonkurranse, noe han høflig avslo.

Les mer: Er dette sjarmerende?

- Helt ærlig så fikk jeg ikke det beste første inntrykket av ham. Han var litt for prektig og litt for glatt for meg. Han kunne trenge litt mer humor, mener hun.

- Kanskje jeg har litt sær guttesmak.

Følg med hvordan det går i «Ungkaren 20 vs. 40» på TVNorge torsdager klokken 21.30

1678

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.