Gå til sidens hovedinnhold

- Meningsløst å blåse der

ALFHEIM STADION (vif.no): Det var stor skuffelse å spore hos Vålerenga etter tapet mot Tromsø søndag. Alle var også enige om at straffa til Tromsø nok var med på å avgjøre kampen.

Hovedtrener Tor Ole Skullerud fikk se straffesituasjonen på TV etter kampen, og stod igjen med samme følelse som han hadde når det ble blåst.

- Jeg er veldig skuffa i dag. Når det gjelder straffa så er det sånt som skjer i fotball, men det føles helt meningsløst å blåse der, sier han til vif.no.

- Andremålet er også mystisk. Vi står og ser på før Knarvik får lov til å legge ballen til rett og klinke til. Det er ikke bra nok.

Spillende manager Martin Andresen var også skuffet etter kampen, men fant noen lyspunkt.

- Vi spilte en god defensiv kamp helt fram til straffa men fikk ikke det offensive spillet til å sitte i dag. Den offensive samhandlingen var dessverre ikke til stede, sier han.

- Det var ikke den andre scoringa som avgjorde denne kampen, det var det den første scoringa som gjorde. Vi har bare en ting å gjøre nå og det er å reise oss mot Lillestrøm neste helg.

Thomassen overrasket
I følge hva dommer Edvartsen uttrykte på banen i forbindelse med straffesituasjonen, var det Vålerengas midtstopper Dan Thomassen det ble blåst i mot.

- Jeg forstår ingenting av straffesituasjonen. Det var aldri i verden straffe, så jeg aner ikke hva han blåser for, sier en skuffet danske til vif.no.

Til TV2 rett etter kampen utdypet han litt mer.

- Det er en av 100 dueller i en kamp og jeg føler det ikke er straffespark. Hvis dommeren har sett noe håper jeg virkelig han har rett, men det er lite vi får gjort med det nå i etterkant.

- Når det gjelder kampen føler jeg vi står godt defensivt i hele kampen, men vi sliter offensivt. Vi får det ikke helt til som vi vil, men vi må bare stå på videre, avsluttet han.

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett