Gå til sidens hovedinnhold

- Messi føler seg truet av Zlatan

Isfront mellom Barcelonas største stjerner.

Barcelonas stjernegalleri har stil Real Madrids tilsvarende i skyggen så langt i sesongen. Søndag befestet Barcelona sin posisjon som Spanias – for ikke å si Europas – beste lag da de slo Real 1-0 i det første innbyrdes oppgjøret.

Matchvinner: Zlatan Ibrahimovic.

Den svenske tryllekunstneren startet imidlertid kampen på benken, angivelig av helsemessige årsaker. Ibrahimovic skal ha vært sliten.

- Sentrer ikke til Zlatan
Svenske fotballeksperter sår imidlertid tvil om den forklaringen. Under TV 4s sending fra søndagens kamp, hevdet nemlig ekspertkommentatoree Jesper Hussfeldt og Pontus Kåmark at det er isfront mellom Zlatan og det argentinske ballgeniet Lionel Messi.

- De siste kampene har vi sett store og sterke tendenser til at Messi ikke vil sentre til Zlatan, sa Hussfeldt på direktesendingen, ifølge Aftonbladet.

- Dette er ikke noe vi finner på. Vi vet at det er sånn. Messi føler seg veldig truet, og får jo iblant ikke engang spille. Dessuten snakker de ikke sammen utenfor fotballen, fortalte Pontus Kåmark.

Et problem ut, et nytt inn?
Ekspertene tror isfronten kan skape trøbbel for Barcelona – som for så vidt har erfaring med å takle lignende situasjoner.

Samuel Etoo gikk heller ikke veldig godt overens med andre stjerner i klubben. Han sendte de til Inter – og fikk Zlatan i retur ...

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger