RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Mette-Marit blir ikke gravid

Sist oppdatert:
Vi har sett inn i fremtiden til tre av de mest populære norske kjendisene.

(SIDE2): Kronprinsesse Mette-Marit blir ikke gravid i år, Ari Behn vil vise flere sider av seg selv og Tone Damli Aabergets kjærlighetsliv blomstrer opp.

Det er Henning Hai Lee Yang, kjent innen kinesisk og vestlig astrologi, som har analysert hvordan 2007 blir for de tre norske kjendisene Side2 skrev mest om i fjor.

KRONPRINSESSE METTE-MARIT:
Født: 19.august 1973

- Kronprinsesse Mette Marit får det mye bedre i 2007. Hun er født i Løvens tegn og er samtidig Okse i det kinesiske dyretegn. Med denne kombinasjon var hun nødt til å bli kongelig. Napoleon var både Løve og Okse....

- Familien vil bety mye for henne i 2007, forholdet mellom henne og Sven O. Høiby vil ta seg opp.

- Jeg ser en del reiser på henne i 2007, en del spennende representasjoner for Norge. Her er det snakk om både USA og fjerne Østen. Helsen og humøret vil være helt på topp, alt blir bare bedre og bedre etter en noe slitsom periode i fjor.

Henning Hai Lee Yang tror ikke det er snakk om flere barn for kronprinsessen i år. Han mener hun kommer til å være mer opptatt av å være aktiv og å representere.

- Hun er også glad i friheten sin. Å plutselig få barn blir mye styr, i tillegg til at det var mye for henne med syk far i fjor.

ARI BEHN:
Født: 30.september 1972

- Ari Behn er født i Vektens tegn og er Rotte i det kinesiske dyretegn. Han er fortsatt Askeladden og kommer til å sette i gang en del spennende prosjekter for Norge og det norske kongehuset.

- En ting er ganske interessant, han kommer til å bruke sin gode kreative evner i markedsføring av seg og det norske kongehuset i utlandet. Vi vil oppleve at han setter en del spor i aktiviter innen kunst og på det litterære området. Han ønsker å være mer aktiv i år enn ellers og viser flere sider av seg i det nye året.

Det blir heller ikke snakk om flere barn for Märtha Louise og Ari Behn i 2007.

TONE DAMLI AABERGE:
Født: 12.april 1988

- Tone er født i Vær og samtidig er hun en Drage. Dette er en spennende kombinasjon, men det kan også til visse tider være ganske slitsom for henne. Hun er både en perfeksjonist, men også en person når alt kommer til alt sier: «pytt, pytt, la gå....»

- Hun vil få et bra år i kjærlighet, det er nå kjærlighetslivet hennes blomstrer opp. Imidlertid kan det være snakk om et par potensielle kandidater på samme tid. Og da kan det være vanskelig å velge.

- Ellers er det på tide på satse litt mer på karrieren, og hvis hun gjør det- jeg ser braksuksess. Hun bør absolutt se mot utlandet, og hennes potensial er meget stort.

LES OGSÅ: Mette-Marits søster kastet ut.

Henning Hai Lee Yang kaller seg intet mindre enn verdens beste spåmann. Han er ekspert i kinesisk og vestlig astrologi, håndlesning, I Ching og Feng Shui og har jobbet nesten verden rundt.

Astrologi: Astrologi (fra gresk aster; stjerne, og logos; kunnskap) er læren om himmellegemenes innflytelse på personlighet, egenskaper og hendelser. Astrologien oppsto rundt Middelhavet en gang i menneskenes tidlige historie, og ble i nåværende form utviklet av grekere og romere i tiden rundt vår tidsregnings begynnelse. De eldste astrologiske skrifter som er funnet, stammer fra babylonske kileskrifttekster fra omkring 600 f. Kr.

Astrologi er også kalt en balansegang mellom vitenskap, poesi, forskning og tro som handler om himmelen, stjerner og stjernetegn. Astrologien har gjennom historien hatt innflytelse på en rekke disipliner som medisin og kunst.

Feng Shui: Feng Shui eller fengshui er den eldgamle kinesiske praksis å plassere og arrangere rom for å oppnå harmoni med miljøet. Den har sin opprinnelse i taoisme. Praksisen er anslått til å være over tre tusen år gammel. «Feng Shui» betyr bokstavlig talt «vind og vann» på kinesisk.

Håndanalyse: Håndanalyse har hatt lang tradisjon i det gamle Kina. Og den er blitt et meget viktig verktøy for å kunne fortelle om karaktertrekk, fortid og fremtid for mennesket, og ikke minst om menneskets helsemessige tilstand.

I Ching: Ching - Forandringenes Bok er en gammel viten som skal hjelpe deg og meg til å kunne foreta bedre og viktigere beslutninger.
Systemet bygger på Yin og Yang prinsippet med trigrammene ( tre linjer ) som til sammen danner 8 forskjellige kombinasjoner loddrett, og som igjen med samme kombinasjoner vannrett, gir 64 forskjellige resultater eller muligheter. I Ching skal være det mest treffsikre spåsystem i verden i dag.

(Kilde: yangz.com og Wikipedia)

FØLG KJENDISENE PÅ SMS: Send kodeord «sladder» til 1984 (kr 4 pr melding)

Sjekk horoskopet ditt her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere