RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Mette-Marit er lei seg

Sist oppdatert:
Kronprinsen har snakket med kronprinsessen i Ukraina.

(SIDE2): - Jeg har snakket med henne og hun har fått en lett hjernerystelse, og det var jo utrolig kjedelig så hun er jo veldig lei seg, sier kronprins Haakon til nrk.no.

Slo hodet
Kronprinsesse Mette-Marit (35) er Ukraina der hun er spesialutsending for UNAIDS. I morgentimene skal kronprinsessen ha falt og slått hodet under et møte med organisasjonen All-Ukrainian Network – for personer som lever med hiv eller aids

Kronprins Haakon bekrefter nå at hun nå må avlyse det videre programmet etter at hun har fått beskjed av legen om å ta det med ro.

- Fått beskjed om å ta det med ro
- Hun har fått beskjed av legen om å ta det med ro, og hun er veldig lei seg for at besøket ikke kan gjennomføres, sier kronprinsen.

Det er snakk om en lett hjernerystelse og kronprinsessen skal ha snublet i et éntrinnstrapp og slo hodet. Hun ble ifølge Aftenposten scannet etter falluhellet mandag formiddag, og det ble konstatert at hun har pådratt seg en lettere hjernerystelse og må hvile i to dager. Hun er nå sengeliggende.

Les hele saken: Mette-Marit fikk hjernerystelse

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere