*Nettavisen* Nyheter.

- Mette-Marit er veldig tantete

De svenske prinsessene og dronning Silvia blir damer når de bruker hatt, mens Mette-Marit blir kjerring, mener norsk hattedesigner.

11.08.05 08:11

(SIDE2): Leder i norsk modistforbund, Åse Strand (31), er aktuell med boken «Hatter: Kunst, kropp og skjel». Et kapittel er viet kongelige hattebrukere, og kronprinsesse Mette-Marit får ikke mye ros, skriver VG.

- Jeg synes Mette-Marit er veldig tantete. Ofte ser jo dronningen mer ungdommelig ut enn henne, sier modisten til VG.

Strand forteller at hun nesten satte champagnen i halsen da Mette-Marit troppet opp i barnedåp med en hårpynt av fjær. Dette er ifølge Strand tilbehør for selskaper og cocktailparties på kveldstid.

Hun mener at Mette-Marit burde ta til seg noen tips fra vårt naboland.

- De svenske prinsessene og dronning Silvia har alltid stilige og elegante hodeplagg. De blir damer når de bruker hatt, mens Mette-Marit ofte blir kjerring, sier Åse Strand.

Se Kronprinsessens mange hodekreasjoner i bildegalleriet under.

Det er ikke første gang Mette-Marit har fått slakt for sine hatter. Men ikke alle er enige i kritikken. Homsepatruljens Birger Løkeng mener hun er helt fantastisk. Les hva han sier om Kronprinsessen ved å følge lenken under.

Hot med hatt
Hatt er mote igjen - for begge kjønn og alle aldre. Og Europas kongelige følger trenden. Se bildene av kongelige med hatt ved å følge lenken under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag