*Nettavisen* Nyheter.

- Michael Jackson har hudkreft

Foto: CrenshawMafia/Splash News (CrenshawMafia/Splash News)

Men superstjernen er fast bestemt på å gjennomføre sommerens konserter.

16.05.09 10:19

(SIDE2:) Den 50 år gamle artisten fikk ifølge The Sun diagnosen for et par uker siden.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Eksperter skal ha funnet flekker med hudkreft på stjernens overkropp, og prekanserøse celler på ansiktet.

Konsertene ikke avlyst
Men Jackson er fast bestemt på å gjennomføre comeback-konsertene i London i Juli. Assistenter sier ifølge avisen, at han gleder seg til de 50 utsolgte konsertene.

- Michaels tester viser flekker med hudkreft på kroppen hans, og celler som kan utvikle seg til kreft ble funnet i ansiktet, sier en kilde til The Sun.

- Først ble han veldig bekymret, men han sier at legene hans har beroliget ham med at de kan behandle dette, og at han vil bli frisk igjen. Michael ser virkelig fram til konsertene, og er fast bestemt på å imponere fansen på hvert eneste show, sier kilden.

Fikk nyheten i april
- Han sa at han insisterte på at all behandling måtte tilpasses til tiden rundt konsertene, og at «the show will go on».

Jacko, som har blitt sett på regelmessige besøk til sin hudlege i Beverly Hills med en maske og kirurgisk hette på, fikk de sjokkerende nyhetene i forrige måned.

Han ble sett på Cedar-Sinai sykehuset i Los Angeles på 22. april, der de har en spesialistlab som tester for slike sykdommer. Man antar at stjernens nye diagnose er linket til vitiligo, en sykdom som rammer pigmentene i huden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag