Gå til sidens hovedinnhold

- Mike Tyson truet med å drepe Brad Pitt

Bokseren skal visstnok ha skaffet en leiemorder til å gjøre jobben.

(SIDE2:) Den undersøkende journalisten Ian Halperin påstår på sin hjemmeside at tidligere tungvektsbokser Mike Tyson skal ha truet med å drepe Hollywood-stjernen Brad Pitt flere ganger.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Årsaken skal ha vært Pitts forhold til skuespillerinnen Robin Givens på 80-tallet.

Ville gifte seg
- Det var en voldsom konkurranse mellom Tyson og Brad Pitt om hvem som skulle få gifte seg med Robin, sier Richard Singer, en tidligere venn av Tyson, til nettstedet.

- Tyson ville drepe Pitt fordi han nektet å gå fra Robin. Han ringt ham å sa at han ville få han drept om han ikke ga seg. Dette gjorde han flere ganger, sier Singer som legger til at Tyson skaffet en leiemorder for å drepe Brad Pitt.

Ombestemte seg
- Han betalte ham 20.000 doller i forskudd, men så ombestemte han seg og fant ut at han ville gjøre jobben selv. Tro meg, som vi alle vet var Mike i stand til å drepe Pitt med ett slag.

Robin Givens giftet seg til slutt med Mike Tyson i 1988, men paret skilte lag ett år senere, etter en spontanabort. Givens hevdet også at Tyson slo henne.

Kontroversiell journalist
Ian Halperin har skrevet flere bøker om kjendiser, og har ved noen anledninger jobber for dokumentarprogrammet «60 Minutes».

Journalisten kom med kontroversielle uttalelser i 2008 om Michael Jacksons helse, der han blant annet sa at sangeren trengte en lungetransplantasjon, men at han kanskje var for svak til å overleve.

Jacksons pressekontakter benektet påstandene og like etterpå offentliggjorde superstjernen at han ville spille 50 konserter i London.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger