RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Mike Tyson voldtok kona

Sist oppdatert:
Det hevder i alle fall kona selv i en avslørende bok.

(SIDE2): Tungvektsbokseren Mike Tyson skal ha voldtatt kona Robin Givens, før han så truet med å ta livet av seg, skriver Givens i en bok hvor hun røper det meste av hvordan det var å være gift med hissigproppen.

- Ba ham stoppe
Skuespilleren Givens påstår at under en ferie i Russland i 1998 ble hun våknet av at en full Mike Tyson kom inn på hotellrommet. Han skal så ha angrepet henne, skriver Splash News.

«Han klatret opp på meg... og tok kvelertak på meg», skriver hun i «Grace Will Lead Me Home».

Hun forteller at hun prøvde å nå telefonen, og skrek at han måtte slutte, men Tyson holdt armene hennes hardt fast over hodet hennes.

«Han dro ned pyjamasbuksen min. Jeg tigget ham om å stoppe, men han åpnet buksen sin og begynte å trenge inn i meg», skriver hun videre.

Etterpå skal bokseren fra New York ha rasert hotellrommet, og hele episoden endte med at han hang dinglende i den ene armen fra et rekkverk i 18 etasje, over hotellets lobby, forteller Givens.

Inspirert av Oprah
Mindre enn to dager senere ga paret et nå beryktet intervju til den amerikanske journalisten Barbara Walters, hvor han ble navngitt som en konemishandler.

42 år gamle Givens giftet seg med 40 år gamle Tyson i 1988. Ekteskapet varte bare ett år, og da paret gikk fra hverandre i 1989 gikk det mange rykter om både utroskap og mishandling.

Tobarnsmoren sier hun ble inspirert av Oprah Winfrey til å fortelle historien sin.

Tre år senere, i 1992 måtte Tyson sone for å ha voldtatt skjønnhetsdronningen Desiree Washington på et hotellrom i Indianapolis.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere