*Nettavisen* Nyheter.

- Mikkel verre enn Jarl

- Mikkel er mye verre enn Jarl på tv, sier Marianne Hafnor som lørdag røk ut av «Farmen».

19.02.07 20:07

(SIDE2:) Mandag stilte Marianne til nett-prat hos TV2.no. Der fikk hun blant annet spørsmål om hva hun synes om Mikkel.

Mer om Farmen: Besøk de offisielle Farmen-sidene

- Hva synes du om Mikkel? Skjønner ikke hvorfor dere ga Jarl så mye pepper, personlig syns jeg Mikkel er tusen ganger verre. Komplett idiot, spurte Lars.

- Du har helt rett. Mikkel er mye verre enn Jarl på TV. Men vi ble vel alle lurt av Mikkel. Den slue Mikkel rev, svarte Marianne.

Mange av spørsmålene handlet også om forholdet mellom henne og Dan Inge og om Jarl.

- At Jarl kalte meg ustabil har jeg ingen problemer med. Det var ikke slemme tanker bak det Jarl sa. Jeg var jo faktisk litt ustabil i humøret, så han hadde rett i at det ikke var lett å forholde seg til meg. Jeg gråt og lo om hverandre, svarte hun.

Les alle svarene her

Marianne Hafnor og Dan Inge Loftheim ble raskt samtaleemne nummer en under årets utgave av «Farmen». Først havnet de to i samme seng etter første kvelden.

Les mer om det her:Senge-sjokk på Farmen

Etter at han ble stemt ut, stilte han opp sammen med Marianne på God Kveld, Norge. Der fortalte han at de to bare var gode venner og at han hadde kjæreste hjemme på Bryne.

Kjæresten var enig i at Dan Inge ikke skulle fortelle om forholdet før han dro til Farmen.

Les mer om det her: Her lyver Farmen-Dani

På Farmens klubbsider på ME, diskuteres det heftig fra episode til episode. Brukeren Emhanser mener at alt var bedre da Gaute Grøtta Grav vant

- Vi får nok se både flere intriger og allianser når det nærmer seg finale. Synes det er vanskelig å si hvem som er en verdig vinner så langt. Det har jo vært så mange andre ting som har vært i fokus. Blir nok lettere å se når det nærmer seg slutten. Vi som så første Farmen-serien, kan vel alle være enig om at når Gaute Grøtta Grav vant, fortjente han det. Han hverken sa eller gjorde noe galt mot andre, men var seg selv, hyggelig og grei. Tidene har forandret seg, og alt blir mer satt på spissen, skriver han.

Se diskusjonen her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.