RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Milas lisens er FIFA-klarert

Sist oppdatert:
VALLHALL: - Sebastian Mila er spilleberettiget for Vålerenga. Hans lisens er frigitt av det østerrikske forbundet og dermed klarert med FIFA og NFF, sier sportsdirektør Jan Erik Aalbu.

- Vi forholder oss kun til Milas lisens, og den er i orden. At hans gamle polske klubb Groclin nå hevder at kontrakten er ugyldig får være deres påstand. Det er et forhold mellom dem og Austria Wien, sier Jan Erik Aalbu.

Ifølge VG mener Groclin utleieavtalen mellom Austria Wien og Vålerenga er i strid med en inngått avtale mellom dem og Austria Wien, og ønsker innsyn i alle detaljer i Milas kontrakt med Vålerenga.

Klubben skal også ha kontaktet det polske fotballforbundet som skal ha sendt et brev til Norges Fotballforbund 14.mars i år.

- Sebastian Milas lisens ble frigitt 21.februar. Vi forventer da at det østerrikske forbundet har klarert disse forholdene med Groclin.

- Vi har inngått en leieordning. Vi kan ikke kjøpe Mila i dag, så lenge eierforholdet mellom Austria Wien og Groclin ikke er avklart. Vi har gjort alt vi skal gjøre på riktig måte i denne overgangssaken, sier Aalbu.

- Vi regner med at NFF kontakter oss dersom nye opplysninger av betydning for saken skulle dukke opp i etterkant.

- Det er uheldig at det skapes uro rundt overgangen, men dette er noe vi ikke kan lastes for. Det viktigste for oss nå er at Sebastian Mila får forberedt seg optimalt til sesongstarten i Tipppeliagen, sier Aalbu.

-

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere