RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Milepæl for «Video Store» til PS3

SKIKKELIGE BASTERDS: Brad Pitt og Eli Roth ute med kniven i Quentin Tarantinos versjon av annen verdenskrig.
SKIKKELIGE BASTERDS: Brad Pitt og Eli Roth ute med kniven i Quentin Tarantinos versjon av annen verdenskrig. Foto: UIP
Sony først ut med HD-filmer fra de seks store filmselskapene.

Games Developer Conferance (GDC) er i full gang i San Fransisco, og Sony startet ballet med å annonsere en milepæl for filmtjenesten «Video Store» til PS3.

- Playstation Networks videotjeneste er den første som kan tilby salg av HD-filmer fra alle de største filmstudioene, skriver toppleder Grace Chen for Playstation Store på Sonys offisielle playstationblogg.

Det betyr filmer fra 20th Century Fox, Walt Disney Pictures, Paramount Pictures, Sony Pictures Entertainment, Universal Pictures og Warner Bros. Digital Distribution.

Dessverre gjelder dette kun i USA, «Video Store» har så langt ikke blitt lansert eller annonsert i Norge. Microsoft lanserte sin «Zune Video Store» her til lands 17. november 2009, men det er uvisst hvorvidt Sonys kjenner pusten i nakken eller ikke.

- Vi ser videre på slike løsninger, men jeg har ingen informasjon til pressen på dette tidspunkt, sier Hege Røe i Nordisk Film Distribusjon til Spillmagasinet.

Det er Nordisk Film som distribuerer Playstation i Norge.

Det er fullt mulig å opprette en amerikanske konto, og slik få tilgang til den amerikanske versjonen av «Playstation Store». Det er likevel ikke mulig å kjøpe filmer fra den amerikanske tjenesten da regionsrestriksjonene her blir håndhevd en smule hardere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere