RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Min beste sommer

Sist oppdatert:
Barbro Fagerbakk (21) stortrives på jobben og angrer ikke ett sekund på at hun flyttet til Oslo. Les stort intervju.

(SIDE2): Barbro er født og oppvokst i Narvik i Nord-Norge, men flyttet til Oslo for litt under et år siden. Nå bor hun sammen med tre venninner i en leilighet på Majorstua.

21-åringen ble for alvor kjent da hun deltok i reality-serien Farmen på TV 2. Nå gjør hun imidlertid suksess som programleder for kjendisjakten i samme kanal.

Den blonde skjønnheten kunne ikke tenkt seg en bedre jobb.

- Jeg elsker jobben min og har det kjempegøy. Det var veldig flaks at jeg fikk tilbud om den jobben, sier Barbro.

Når hun ikke er å se på skjermen tilbringer hun mye tid sammen med venner. Treningen har også en høy prioritet hos Barbro.

- Jeg er medlem på Sats, i tillegg synes jeg det er gøy å klatre, men det er nok fare for at jeg har vært litt for mye støttemedlem akkurat nå i sommer, sier hun og ler.

Side2 møtte den blide programlederen på Cafe M på Majorstua i Oslo.

Hva er ditt beste sommerminne?

- Tidligere var det sommeren 1998, men nå er det faktisk sommeren 2005. Selv om det har vært mye dårlig vær, har jeg allikevel gjort så mye kult. Jeg har blant annet besøkt Kragerø og Stavanger med venninnene mine. I tillegg har jeg fått mange nye venner.

Hvor varmt er det når du bader?

- Det er jo en fordel at det er litt varmt, men jeg er jo fra Nord-Norge og der er det jo ikke så varmt. Jeg hopper helst uti vannet hvis det er 20 grader. I sommer har jeg vært på flere båtturer hvor vi har stupt fra båten langt utpå sjøen, det var helt herlig.

Hva er den beste sommermaten?

- Det må være hummer, det er noe av det beste jeg vet å spise om sommeren. Jeg er også stor fan av blåskjell og sjømat generelt.

Beskriv den perfekte sommerkvelden

- På den perfekte sommerkvelden sitter jeg på en hytte sammen med gode venner hjemme i Nord-Norge. Der prater vi om alt og inntar mye god mat og drikke. Så må vi se på midnattsolen, det er et must. Jeg anbefaler alle på det sterkeste og oppleve det.

Hvilken sang forbinder du med sommeren og hvorfor?

- Hver gang jeg hører sangen «Life is life» med Opus tenker jeg på tivoli og sommer.

«Jeg klarer ikke alltid å snakke med folk som jeg ikke interesserer meg for, og blir fort litt likegyldig»

Amy Diamond med låten «What's in it for me» er en låt jeg forbinder med denne sommeren.

Hva vil du si er din beste og verste side?

- Jeg er veldig snill og sier sjelden nei. Hvis andre har det bra, så har jeg det bra.

En negativ side ved meg er at jeg er dårlig på «smalltalk». Jeg klarer ikke alltid å snakke med folk som jeg ikke interesserer meg for, og blir fort litt likegyldig.

Kan du fortelle om noen, noe som har gjort inntrykk på deg?

- Farmor og farfar har gjort og gjør et stort inntrykk på meg. Hvis man tar seg tid til å sette seg ned så har de så mye artig å fortelle. De er så oppegående, flinke og spennende mennesker. Farfar har også skrevet en bok om Narvik politidistrikts historie, og fortalt meg mange spennende historier om det.

Har du et forbilde, eventuelt hvem?

- Jeg ser generelt opp til sterke kvinner. Erna Solberg for eksempel, er bra dame med bein i nesa. Hun er skikkelig kul, i hvert fall sett i norsk sammenheng. I tillegg er Nelson Mandela en utrolig fascinerende mann.

Hva gjør deg glad?

- Hvis noen smiler til meg eller hvis noen gjør noe hyggelig og uventet mot meg. Her forleden kom jeg på jobb og var skikkelig trøtt. Da jeg kom inn i sminkerommet hadde sminkøren kjøpt en cappochino til meg, det er sånt som gjør meg glad.

- Å ha bursdag og få pakker er helt topp, da blir jeg i godt humør. Det å kunne gi gaver til kjæresten, når man har det, er også spesielt hyggelig. Jeg er en sånn person som kan bruke opp resten av pengene mine på å kjøpe gave til kjæresten. Selv om jeg da nesten ikke har råd til mat, blir jeg allikevel veldig glad.

Hva gjør deg trist?

- Når jeg glemmer noe jeg har lovet andre å gjøre, da får jeg en vond følelse inne i meg. Eller hvis jeg leser eller ser et trist tv-program.

Hvilken årstid liker du best og hvorfor?

- Jeg liker både sommeren og høsten egentlig. Høsten mest fordi jeg har bursdag, og sommeren fordi det ofte er fint vær, folk er i godt humør, man kan ta på seg lettere klær og pynte seg litt ekstra.

- For min del føler jeg at det ikke blir så tiltak å gjøre ting, jeg blir mer spontan da. Tidligere i sommer var vi en gjeng som bestemte oss for å dra ned i en park på Grünerløkka, der satt vi og grillet, drakk champagne og spiste jordbær. Det er sånn spontane og hyggelige ting som er koselig å gjøre på sommeren.

Har du en drøm, eventuelt hva er den?

- Jeg elsker jobben min. Drømmen min er å fortsette med programlederjobben. Jeg kunne gjerne tenkt meg å studere utviklingsstudier eller afrikanske studier, fordi jeg er veldig engasjert i disse temaene. Drømmen er å kunne bidra med noe i U-landene. Å dra ned til Afrika og se hvordan tilstanden og livet er der nede, er noe jeg gjerne kunne tenkt meg å gjøre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere