RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Min dårligste turnering

Foto: Lina Olofsson/PokerStarsBlog.nu
Andreas Høivold sukker etter et elendig NM.

NM – Kapittel 2

Nottingham, 30. april 2008

Sukk! Kort og godt! Det var det jeg kunne si om min innsats i Omahaturneringen i NM. Rett og slett sørgelige greier! Trolig min dårligste turnering noen gang. Og det sier ikke lite!

Vi startet med 3000 chips pluss en «second chance»-lapp som ga oss 3000 chips til. Denne måtte brukes i løpet av de to første blindenivåene. Hvis den ikke ble brukt så fikk vi 3000 chips på slutten av nivå 2. Blindenivåene varte 45 minutter og strukturen så ganske bra ut.

Jeg var på forhånd usikker på hvordan denne turneringen ville gå. Med god grunn! Det er ikke alltid det er enkelt å sette fingeren på hva som ikke stemmer i turneringer. I denne stemte vel ingenting. Med unntak av starten av turneringen der jeg spilte ganske bra. Dessverre varte dette bare et par potter. Kortene var helt utrolig dårlige, og dum som jeg var, så kastet jeg ikke og ventet på bedre situasjoner. Jeg kastet mye, men skulle kastet alt! Det er ikke noe problem å ikke spille kort tidlig i disse turneringene. Det har man nok chips til! Men det er et stort problem å spille uten å vinne.

Dessuten: Jeg gjorde en feil jeg hadde lovet meg at jeg ikke skulle gjøre igjen! Jeg prøvde å bløffe en dårlig spiller. Jeg har ikke ord for hvor dårlig det er av meg! Helt ubrukelig, rett og slett! Dette er overhodet ikke kritikk av motspilleren, som nesten ikke hadde spilt Omaha før. Det er utelukkende en kritikk av eget, langt under middels gode, spill.

Jeg hadde rundt halvt snitt av chips da jeg var dum nok til å prøve å isolere med hånden 4-5-6-7 med 4-5 i spar. Jeg høynet og fikk et syn før en med lite chips gikk all-in. Jeg skal kaste her, men valgte å gå all-in selv. Slette greier! Jeg var oppe mot bare høye kort, så sjansene mine var ganske gode hvis jeg traff brukbart. Men traff var det de andre som gjorde, og jeg var ute.

I dag er det H.O.R.S.E.-turnering. Jeg er faktisk litt usikker på om jeg vil spille. Med dårlig turneringsform så er det ikke veldig fristende å spille en turnering av denne typen med dyrt innkjøp og mange typer spill. Går denne dårlig så vil det trolig ødelegge for formen før hovedøvelsen. Det er altså en del som taler for at jeg ikke skal spille. Men jeg har jo veldig lyst å spille denne også, så vi får se hva som skjer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere