RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Min sønn var Caylees far

Foto: Red Huber (Ap)
Sist oppdatert:
Dramatisk utvikling i Casey Anthony-saken de siste dagene.

Donna MacLean hevder at hennes sønn var faren til Caylee Anthony. Det fortalte hun til CNNs ekspert i Casey Anthony-saken, Nancy Grace, skriver Examiner.

Var «one night stand»
Rettssaken rundt jentas død er i sin sjette uke, men det er fremdeles ukjent hvem som var Caylees biologiske far. 25 år gamle Casey Anthony er tiltalt for å ha drept sin 2 år gamle datter og skjult det sommeren 2008.

Hennes forklaring er at datteren druknet i familiens svømmebasseng. Casey hevder at hun ble seksuelt misbrukt gjennom barndommen og at den psykiske påkjenningen fra dette gjorde at hun skjulte det.

Det angivelige misbruket skal faren George og broren Lee ha stått for. Tester viser imidlertid at ingen av dem er Caylees biologiske far.

Det gikk en måned fra Caylees dødsdato til hun ble meldt savnet.

Les alt om bakgrunnen for Casey Anthony-saken her: Nå er rettssaken i gang

Casey selv skal ha fortalt at hun ble gravid etter en «one night stand», skriver Huffington Post. I Caylees første leveår var Caseys ekskjæreste hennes farsfigur, men en DNA-test beviste at han ikke var den biologiske faren.

- Døde i bilulykke
Både venner og moren til Casey har tidligere fortalt etterforskere at Caseys fortalte dem at vedkommende døde i en bilulykke. Dette fikk Donna MacLean til å reagere.

- Det begynte med at jeg så på bilder at Caylee hadde noen av mine trekk. Så jeg begynte å undersøke hvem faren kunne være, og det sto bare at han døde i en bilulykke i 2007. Det gjorde også min sønn, fortalte hun.

Sønnen Michael Duggan omkom samme år. På tiden da Caylee ble unnfanget bodde han i Tennessee, men reiste rundt i landet. Han skal ha besøkt Florida ved flere anledninger.

Ifølge moren nevnte han navnene til Casey, George og Cindy i samtaler med henne.

I og med at både Caylee og Michael nå er døde har det ikke blitt gjort noen DNA-tester for å bevise hennes påstander. Hun mener imidlertid likheten mellom de to er slående.

George Anthony brøt sammen
I rettssalen har det også vært noen innholdsrike dager. Caseys far George ble nok en gang avhørt, denne gangen om forsøket på å ta livet sitt i januar 2009.

Under aggressiv utspørring fra Caseys advokat Jose Baez nektet han nok en gang for incest-anklagene.

- Jeg ville aldri gjort noe sånt mot mitt datter, sa han. Det ble flere ganger anspent mellom ham og advokaten, skriver CNN.

Han forklarte selvmordsforsøket med at han var svært deprimært.

- På det tidspunktet ville jeg bare være sammen med Caylee, sa han. På et tidspunkt brøt han sammen og begynte å gråte, men insisterte likevel på å fortsette.

Casey vil ikke vitne
Fredag ble det kjent at Casey selv ikke vil vitne i sitt forsvar.

Advokatene hennes mener at hun er for psykisk utslitt til å fungere normalt som vitne, men dommeren mente hun var i stand til å bli avhørt.

Rettssaken har nå en pause, skriver Nancy Grace i sin blogg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere