RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Minas karriere over

Sist oppdatert:
Ingen vil ansette Mina Hadjian. Men hun får fortsette i Studio 5.

(SIDE2): - Her i kanalen er hun fullstendig uaktuell, sier en kilde i TV 2 til Side2.

Nok en gang har Mina fått sparken. Dildostuntet i Radio Tango kostet henne jobben, etter kun tre måneder i programlederstolen.Nå sitter Mina igjen med jobben som paneldeltaker i prateprogrammet Studio 5 på TV-kanalen FEM.

Mina? Nei takk
Overfor Aftenposten svarer Mina på oppsigelsen ved å hakke løs på sin tidligere arbeidsgiver.

- Teknikk, redaksjonell styring, ingenting har vært til stede. Jeg har følt meg som McGyver og laget radio med gummistrikk og tyggegummi, hevder hun.

Side2 har snakket med flere kilder både i PR-bransjen og mediebransjen om Minas fremtidige karriere. Den ser ikke lovende ut.

- Vi ønsker ikke å assosieres med en slik personlighet. Faktisk har vi vært skeptisk til å ha henne med som gjest i enkelte talkshows, ettersom vi aldri kan vite hva hun finner på, forteller kilden i TV 2.

De siste åra har Mina Hadjian vært en av Norges mest kontroversielle kjendiser. Skandalelista til radiopersonligheten er lengre enn et vondt år.

(artikkelen fortsetter under)

Heller ikke i SBS Broadcasting, som blant annet eier Radio 1, The Voice og Radio Norge, er frøken Hadjian nevneverdig populær.

- Vi har registrert at hun er ledig på jobbmarkedet. Men vi har ikke planer om å headhunte henne, akkurat, får Side2 opplyst.

Etter at hun forlot P3, har Mina vært betydelig mindre profilert som kjendis.

Får tilbud om ny sesong
- Vi registrerer det som nå skjer, og at hun igjen har havnet i en situasjon med samme problemstilling som oppsto i NRK. Men i FEM ser vi på Mina som en ressurs, og vi vil uttrykke at det som nå skjer er trist for Mina. Saken får ingen konsekvenser hos oss, sier informasjonsansvarlig Vivi Trøsvik i FEM til Side2.

Hun presiserer at de ikke har noe å anmerke på Mina Hadjidans oppførsel.

- Vi har besluttet å gå for ytterligere en sesong av Studio 5 til høsten, og det er ingenting som taler for at Mina ikke skal være med også i neste runde, sier Trøsvik.

Studio 5 har etter det Side2 erfarer rundt 30-50.000 seere, og når dermed kun en smal gruppe av TV-seerne.

Drøy ordbruk
Årsaken til oppsigelsen i P3, var at Mina skjelte ut sin egen arbeidsgiver på direkten med følgende tirade:

«Vet du ikke kan teknikk. Jeg er tross alt på en forpult tarmskyllingsklinikk. Merker at jeg gir veldig faen. Kanskje jeg bare skal stikke. Velkommen til P3, verdens proffeste radiokanal. Hva faen skjedde nå? Alt er gått til helvete.»

Men da hadde det allerede stormet internt i NRK rundt den frittalende kvinnen.

Her er noen av punktene:
- Marianne Aulie fikk komme med voldtektsanklager mot to kjendismenn i programmet hennes.

- Hun fikk Veronica Orderud til å si «Hei, dette er Veronica Orderud, og jeg hører på Mina hver dag. Om du ikke gjør det samme, så dreper jeg deg».

- Hun skjelte ut pastor Jan-Aage Torp.

- Hun hadde en lang tirade om Terje Søviknes sine sexeskapader, en sak som endte med fellende dom i Pressens Faglige Utvalg (PFU).

BAKGRUNN:Mina fra skandale til skandale

Dessuten har Kringkastningsrådet hatt Mina som eget punkt for diskusjon, og profilerte NRK-kjendiser hadde forlengst rykket ut i mediene og uttalt at Mina ødela for rikskringkasteren.

Side2 har flere ganger forsøkt å komme i kontakt med Hadjian fredag, uten hell.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere