RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Minst syv drept i massekollisjon

Foto: CARL COURT
Sist oppdatert:
34 biler involvert i den dramatiske ulykken.

Ulykken skjedde nær Taunton i Somerset fredag kveld, melder BBC på twitter.

Det er en av de verste trafikkulykkene britisk historie. Ifølge politiet er syv personer bekreftet døde, og 51 personer skadd etter den dramatiske kollisjonen på den britiske motorveien «M5».

- Vi frykter at tallet på omkomne kan komme til å stige, sier assisterende politisjef Anthony Bangham i en pressemelding.

Tilstanden til flere av de skadde skal være alvorlig. 25 av de totalt 51 skadde ble fraktet til distriktssykehuset i Yeovil, 17 ble fraktet til Musgrove Park-sykehuset, og de resterende har fått behandling av ambulansepersonell på stedet.

Politiet ble varslet om ulykken klokken 20.25. Årsaken til ulykken er foreløpig ikke kjent, men politiet ber vitner om å melde seg.

I forbindelse med massekollisjonen har det lokale politiet opprettet et eget pårørendenummer. Over 400 har så langt ringt dette nummeret får å høre om hvordan det står til med deres kjære.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere