RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Misbrukt på Oprah-skole

Sist oppdatert:
Oprah Winfrey er rystet etter påstander om vold og sex-misbruk på en av hennes skoler.

(SIDE2): Oprah Winfrey brøt sammen og ba foreldre om forlatelse etter påstander om sex-misbruk ved en skole talkshow-vertinnen har åpnet i Sør-Afrika, melder SplashNews.

«The Oprah Winfrey Leadership Academy» åpnet sør for Johannesburg i januar i fjor, og har som mål å hjelpe underpriviligerte jenter til å få seg en utdannelse. Nå har det dukket opp anklager som innebærer blant annet at en av de ansatte har befølt en jente, og at en annen elev har blitt fysisk misbrukt.

Reiste til Sør-Afrika
Winfrey skal ha reist til skolen og bedt foreldre om forlatelse søndag.

- Jeg har skuffet dere. Jeg er så lei meg. Jeg er så lei meg, sa en gråtkvalt Winfrey til familiene som møtte opp på krisemøte etter at beskyldningene ble kjent. Saken skal ha kommet fram etter at en av elevene rømte fra skolen fordi misbruket ble utålelig, skriver Daily News.

Etterforskes
En elev har fortalt at en ansatt tok henne i halsen og kastet henne i veggen. Andre jenter har uttalt at de har blitt skreket og bannet til, og en jente skal ha blitt befølt av en en ansatt som har ansvar for sovesalen.

Saken blir nå etterforsket av barnevernet og politiet. Oprah, som har snakket åpent om at hun ble seksuelt misbrukt som barn, har gitt jentene det gjelder sitt personlige telefonnummer og e-postadresse slik at de kan kontakte henne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere