RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Mistet håret av Cola

Da den godt voksne japanske mannen begynte å miste håret, syntes han noen burde betale for det – og gikk til sak mot Coca-Cola.

Ifølge advokat Ike Farida mener Masaharu Takasu at han begynte å miste håret etter å ha drukket en flaske Coca-Cola som han fant en mygg i.

Takasu, som er bosatt i Indonesia, går derfor til sak mot leskedrikkgiganten. Han krever også erstatning fra stakkaren som solgte ham brusen 19. oktober i fjor, og fra indonesiske myndigheter.

- Min klient har mistet hår siden han drakk Cola-flasken, sier Farida til avisen The Japan Times.

Takasu hadde ikke en gang drukket halve flasken da han skal ha kjent det brenne i halsen og i brystet. Senere fikk han hodepine.

Da han undersøkte cola-flasken nærmere, oppdaget han myggen.

Han dro rett på sykehus og sendte umiddelbart en klage til Coca-Cola. Brusprodusenten gikk med å betale sykehusutgiftene hans og tilbød ham også en hel kasse cola som plaster på såret.

Talspersoner i Coca-Cola bekrefter dette overfor avisen Jakarta Post.

Takasu var imidlertid ikke fornøyd med tilbudet, til tross for at legene, etter en grundig undersøkelse, kom fram til at det ikke var noe i veien med mannen.

Takasu krevde likevel økonomisk kompensasjon fra Coca-Cola. I tillegg mente han selskapet burde trekke tilbake alle cola-flasker fra markedet inntil selskapet kunne garantere at brusen var trygg å drikke og fri for mygg.

Nå havner saken altså i retten. Advokaten vil ikke si hvor mye Takasu krever i kompensasjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere