*Nettavisen* Nyheter.

- Morsrollen forandret meg

STERKT Å BLI MOR: Mary sammen med sønnen Christian. Foto: (Scanpix)

Det danske kronprinsparet letter på sløret.

11.11.08 09:30

(SIDE2): Med sprengfersk familieforøkelse i det danske kongehuset er det barna som er i fokus i Danmark. Noen tips om babyer og barn kan nok den kommende mor prinsesse Marie (32) få av kronprinsesse Mary (36).

Les mer her:Nytt kongelig barn i Danmark

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Endret livet
Kronprinsesse Mary reiser snart på offisielt besøk til Thailand sammen med sin mann og i den forbindelse har paret latt seg intervju av Bangkok Post, skriver BT.dk.

Mary forteller om hvordan morsollen forandret hennes liv totalt. Mary og Frederik fikk prins Christian (3) - året etter at paret giftet seg. I 2007 kom lille Isabella til verden.

- Mine prioriteringer i liver ble annerledes. Mitt fokus er på barna, hvordan de har det, om det er glade eller om de har problemer, sier hun.

Kronprinsen sier at han fant nye og skjulte sider ved seg selv da han ble pappa.

- Jeg hadde aldri tenkt på de tingene før jeg fikk barn. Men det er herlig. Den kjærligheten man gir til sine barn er så ren, sier Frederik i intervjuet.

Vær seg selv
Mary er, som sin svigerinne og som så mange andre inngifte i de moderne kongehusene, av helt vanlig slekt og familie. Det hun lærte hjemme i Tasmania hjelper henne i den rollen hun i dag har som kronprinsesse av Danmark forteller hun i intervjuet.

Den beste barnelærdommen hun fikk med seg var å være seg selv.

- Det er verdier man får som barn, som man får fra sin familie. Jeg mener at det å være seg selv alene er en viktig verdi, sier Mary.

Klikk på bildet for å forstørre.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.