RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Motivasjonen er tilbake

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
- Jeg kunne ikke hatt det bedre, sier Cavendish.

En av sykkelsportens mest omdiskuterte overganger sto den lynraske Mark Cavendish for. Hissigproppen fra Isle of Man byttet beite fra Team Sky til Omega Pharma-Quick step.

Det har allerede gitt resultater, og seirene har kommet tett i sesongstarten. På første etappe av Tirreno-Adriatico var det lyseblå laget raskest på lagtempoetappen, og Cavendish kan ikke rose laget nok

Sykkelsporten er gøy igjen
Cavendish var blid og fornøyd da han møtte pressen etter seieren på lagtempoen. Han fortalte at han har satt større pris på å konkurrere etter han forlot Team Sky.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Jeg vet ikke om det er de tidligere lagene eller det nye laget, men jeg har virkelig fått motivasjonen tilbake, sier Cavendish til cyclingnews.com

Team Sky og Omega Pharma Quick-step var de to mestvinnende lagene på toppnivået i 2012.

- Jeg var regjerende verdensmester i Team Sky. Jeg vet ikke om det var presset fra stripene eller presset fra Sky-laget som slet på motivasjonen. Men kjærligheten til sporten er tilbake.

(Artikkelen fortsetter etter bildet)

- Vi har det mye gøy i laget, og det er en forfriskende atmosfære. Jeg har aldri kjørt så mange ritt som jeg har gjort til nå i år. Selv om jeg har barn og forlovede hjemme, liker jeg å være på reise. Sånt sett kunne jeg ikke hatt det bedre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere