RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Musharraf utsetter hjemreise

Dubai (NTB-AFP): Pakistans tidligere president Pervez Musharraf har utsatt reisen tilbake til hjemlandet, og det er ikke satt en ny dato, opplyser partiet hans.

- Han bestemte seg i dag for at han vil følge anbefalingene fra hovedstyret i Pakistans muslimske liga om å utsette hjemreisen, sa generalsekretær Mohammed Ali Saif fredag.

Det er ikke satt noen ny dato for når den tidligere presidenten eventuelt vil dra hjem.

Musharraf har tidligere varslet at han ville vende tilbake til Pakistan i slutten av januar for å stille til valg senere i år. Men pakistanske myndigheter har gjort det klart at Musharraf kommer til å bli pågrepet om han vender tilbake til hjemlandet.

Musharraf har bodd tre år i eksil etter at han ble tvunget til å gå av i august 2008. Han tok selv makten i et militærkupp i 1999.

I oktober utstedte en domstol en arrestordre mot Musharraf i forbindelse med drapet på en opprørsleder i provinsen Baluchistan. Opprørslederen døde i et militærraid i august 2006. En annen domstol utstedte arrestordre mot ham i februar i fjor. Da gjaldt det drapet på Pakistans eksstatsminister Benazir Bhutto. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere