*Nettavisen* Nyheter.

- Muslimsk kvinne påkjørt på åpen gate under antiislamske demonstrasjoner

Sjåføren skal ha stukket av fra stedet. Advarsel! Sterke bilder i videoen.

03.04.16 14:57

En sjokkerende video viser en tilsynelatende muslimsk kvinne som blir meiet ned av en bil under høyreekstreme opptøyer i bydelen Molenbeek i Brussel, ifølge Daily Mail.

En bil av typen Audi A1, som akkurat har kjørt gjennom en politisperring kjører rett på kvinnen, som ser ut til å ha på seg sjal på hodet, i videoen i det hun er i ferd med å krysse gaten.

I videoen kastes hun over panseret og over på siden av bilen, som fortsetter å kjøre og ser ut til å treffe beina hennes. Det kan også se ut som om passasjeren lener seg ut av vinduet og tar bilde av henne.

(Artikkelen fortsetter under)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Skjermdump/Press Nal_TV

Ifølge Daily Mail ble kvinnen alvorlig skadet, men var ved bevissthet da hun fikk behandling på stedet der ulykken skjedde.

Politiet har ikke bekreftet tilstanden hennes etter påkjørselen eller motivet bak påkjørselen.

Ifølge en Reuters-journalist kjørte en bil ned en kvinne mens den var på vei vekk fra politiet, skriver Euronews.

Hendelsen skal ha funnet sted omtrent samtidig som at stemningen ble mer og mer spent i den belgiske hovedstaden i forbindelse med antiislamske opptøyer og demonstrasjoner.

(Artikkelen fortsetter under)

Klikk på bildet for å forstørre.

Belgisk politi peker med våpen mot en bil på vei mot en politisperring før den kjørte på og skadet en kvinne like i nærheten. Foto: Yves Herman (Reuters)

Flere hundre mennesker skal ifølge Express ha samlet seg i Molenbeek, som er blitt kalt «jihadist-hovedstaden i Europa», etter at det har kommet frem at flere av terroristene som deltok i angrepene i Paris og Brussel har tilknytning til bydelen.

Belgia er det landet i Europa som har bidratt med flest fremmedkrigere til Den islamske stat (IS) dersom man ser på innbyggertallet.

19. mars i år ble 26 år gamle Salah Abdeslam, en av hovedbakmennene i terroraksjonen mot Paris i november i fjor, arrestert i Molenbeek.

Les også: Europas mest ettersøkte mann pågrepet i Brussel

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.