RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nå er de sammen igjen

Sist oppdatert:
Prins William og Kate Middleton er offisielt sammen igjen.

(SIDE2:) Det skriver The Sun, som har fått bekreftet fra sikre kilder at de to har funnet tilbake til hverandre 12 uker etter at de gjorde det slutt.

- William har overbevist Kate om at problemene å date en kommende konge er verdt prisen, sier en kilde til avisen.

I april gikk de to hver til sitt etter å ha vært sammen i fire år. Årsaken skal være at hun ønsket forpliktelser, mens han ville leve militærlivet før han gikk for fullt opp i sine kongelige plikter. Han var også bekymret for at hun skulle ende opp som hans mor, avdøde prinsesse Diana.

Les mer: Fryktet Kate skulle ende som Diana

- Det var først når de gikk hver til sitt at de oppdaget hva de virkelig følte for hverandre. De har snakket om problemene sine og er nå tettere enn noensinne, sier kilden.

Ifølge en annen britisk tabloid, News Of The World, skal de to ha vært på en rekke dater siden det ble slutt. Ryktene om at de to var sammen igjen skjøt for alvor fart da de ble observert sammen på en fest i en militærbrakke i juni.

Kate Middelton ble observert blant publikum på Wembley stadion under Dianas minnekonsert i helgen. Hun satt blant prinsenes venner, men hele to rader unna Prins William.

Se bildene fra konserten: Ellevill konsert for Diana

Ifølge The Sun kommer de to å offentliggjøre romansen så snart som mulig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere