*Nettavisen* Nyheter.

- Nå får jeg gåsehud

- Nå får jeg gåsehud, sa Linn Opsahl da side2 gav henne den gledelige nyheten om at hun og kjæresten Geir Eliassen hadde vunnet konkurransen.

02.07.05 15:23

(SIDE2): Side2, Ditt Bryllup og Bø Sommarland har hele forsommeren jaktet på et par som hadde lyst på et litt annerledes bryllup .

Nå er konkurransen avgjort og vi fant paret i Larvik.

- Å, nå ble jeg veldig nervøs, men det blir gøy, sa en glad Geir (31).

- Herregud, nå tøyser du. Jeg får skikkelig gåsehud. Dette var en skikkelig overraskelse, særlig fordi barna elsker Sommarland i Bø, sier Linn (26), da side2 forteller at de har vunnet bryllupet.

Paret, som har vært sammen i ti år, har tre barn sammen. Barna har mast lenge på at foreldrene skal gifte seg, nå går endelig drømmen i oppfyllelse.

- Først satt de stille i rundt ti minutter, så jublet de, sier Linn om barnas reaksjon på at de vant konkurransen.

Sjekk vår bryllupsseksjon

- Vi har aldri arrangert bryllup i Sommarland før, så dette synes jeg er veldig spennende. Spesielt hyggelig er det at paret som skal gifte seg har feriert her hver sommer med barna sine. Vi gleder oss til å arrangere et flott bryllup for dem, sier Vigdis Kiserud, markedsanvarlig ved Sommarland i Bø.

Her er vinnersøknaden:

Hei, jeg er en pappa som har vært forlovet i ni år og vi har vært sammen i 10 år den 24.mai 2005. Jeg har tre barn, Patrick 7 år, Madeleine 5 år og Victoria snart 2 år. Våre barn maser ofte om vi ikke skal gifte oss snart. Etter ti år har jeg gitt opp håpet om førstepremie i lotto:), men så så jeg dette!!!. Dette må være skjebne for vi har tradisjon hver sommer å dra med familie til Sommarland Bø. Det er det store høydepunktet for ungene hver sommer. De elsker det!! Tenk for en overraskelse for dem at mamma og pappa kunne giftet seg på det stedet de gleder seg så veldig til å dra hver sommer!! Dette hadde vært en drøm for alle fem.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.