RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nå mister jeg deg, Jorun

Sist oppdatert:
Lørdag finner Side2 Norges nye Idol Jorun Stiansen på sofaen på suite 324 på Hotel Bristol i Oslo. Moren er redd hun har mistet henne.

(SIDE2): Jorun Stiansen (21) stakk av med seieren som Norges nye Idol fredag kveld. Lørdag møtte vi henne på Hotel Bristol i Oslo.

Det har gått i ett for Jorun timene etter at hun vant Idol, men selv om Vennesla-jenta fredag kveld var i lykkerus var mamma, Else, litt bekymret.

- Mamma satt bare og så ut i lufta, så sa hun: «tror jeg har mista deg nå», forteller Jorun.

Men Jorun har begge beina godt plantet på bakken og selv om pressen alle vil ha en bit av henne, er det viktig for idolet å disponere tiden riktig.

- Jeg svarte bare: «ikke pokker», det er klart det blir litt mindre tid, men hun skal selvfølgelig ikke miste meg, sier hun bestemt.

Vekket tidlig
Dagen etter den store finalen har Jorun hatt det travelt.

- Ja, jeg ble vekket klokken ni av produksjonsteamet og så har det bare vært intervjuer på intervjuer, forteller hun.

Overrasket vinner
Hvordan de neste ukene og fremtiden ser ut for Jorun Stiansen vet hun ikke selv.

- Hadde man visst at man skulle ha vunnet så hadde man jo lagt planene, men jeg ante jo ikke det. Derfor aner jeg ikke hva som skjer, men de må vel skaffe meg en leilighet her i Oslo tenker jeg, jeg må jo ha det, kan jo ikke bo her, sier hun og ser seg rundt i hotellsuiten.

Nei, suite 324 er nok ikke noe sted for Jorun Stiansen, hun synes det ser altfor mye ut som et kontor, selv ligger hun henslengt på sofaen, på bordet står en bolle med pommes frites som hun spiser.

Sin nye flamme
Selv om Jorun er usikker på fremtiden så håper hun å kunne sette av litt tid til sin nye flamme Christian Stenseng.

- Ja, det blir jo kanskje litt vanskelig fremover med alt som skal gjøres da, men jeg håper jo på det, sier hun og smiler lurt.

Nå skal Jorun i gang med å spille inn musikkvideo til singelen «This is the night» og plateselskapet setter i gang jobben med og sakte men sikkert vri oppmerksomheten fra Idol-Jorun over til musikken hennes, forteller Vivi Stenberg i Sony BMG.

Idol-eventyret er over og vinneren er kåret, men selv vil hun ikke helt gi slipp på det.

- Det er jo trist, det viktige for meg nå er å holde kontakten med alle, jeg er så redd for å miste kontakten med de sier hun og begynner å ramse opp navn på både deltagere og produksjonsmedarbeidere.

Gode og vonde minner
Jorun har vært høyt og lavt i det siste og hun har mange gode minner fra månedene i Idol, men hun har også vonde minner fra tiden i den røde sofaen.

- Jeg var irritert på folk som trodde jeg var sikker på at jeg skulle gå videre, for det var jeg ikke, det var ett jævla nervepress å sitte i den sofaen, jeg var helt ute av meg selv og det var en vond følelse. Hadde jeg hatt den følelsen konstant i en uke hadde jeg tatt livet av meg, forteller Jorun.

Til alle unge jenter der ute:
Tre år gammel bestemte Jorun seg for at hun skulle bli popstjerne og hun innrømmer at for inntil et par år side fristet kjendistilværelsen veldig. Men i dag har hun en streng appell til de unge jentene der ute som vil bli pop-stjerner:

- Tenk nå for guds skyld på om det er dette du har lyst til, ting er nemlig ikke alltid slik det ser ut som på overflaten, Idol er latter og glamorøst, men jeg har grått mye også, sier Jorun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere