*Nettavisen* Nyheter.

- Naken Paris ikke bra nok

De italienske Prosecco-produsentene mener Paris forsøpler deres edle dråper. Nå går de til kamp for å beskytte prosecco-navnet.

11.01.08 16:24

(SIDE2): En sexy Paris Hilton i kort leopardkjole er ikke hva de italienske vinprodusentene føler er representativ markedsføring av deres musserende vin. Det melder Reuters torsdag. Et østerrisk firma markedsfører alkoholdrikken Rich Prosecco - ikke bare i flasker, men også i bokser. Det liker vinprodusentene fra Treviso-området svært dårlig.

- Ikke kvalitet
- Hiltons hoteller er et tegn på kvalitet, men Paris Hilton er det ikke, sa Fulvio Brunetta som er president i vinbøndenes forening i den norditalienske byen Treviso hvor prosecco lages.

I dag er ikke prosecco et beskyttet navn. Dermed kan alle som bruker musserende vin fra området i sine produkter pryde dem med prosecco-navnet om produktene inneholder den bestemte mengden vin, ifølge vinlovene.

I Rich Proseccos nye reklamekampanje poserer Paris Hilton naken kun iført gullmaling. Det skal være dråpen for vinprodusentene som nå vil forsøke å få prosecco-navnet beskyttet på linje med Champagne.

Naken Paris
Rich Prosecco har hyret Paris for å sette fokus på både alkoholholdig bobledrikk og deres vann-veldedighet. En andel av salget skal nemlig gå til å skaffe områder i Afrika rent drikkevann.

Paris Hilton stiller i en rekke pikante og frekke bilder for merket. Se video under:

(saken fortsetter under videoen)

202588

- Sensasjonalisme
Det siste året har det virkelig blåst rundt ørene på blondinen som har fått oppleve hvordan det er å sitte inne på en celle mutters alene - i hvert fall i tre uker.

Les saken: Paris Hilton må i fengsel - igjen

- Paris er sensasjolisme. Det er ikke bra. Det er ikke passende for Prosecco, sier Brunetta.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.